Other languages with Google Translate

Karlsborgs pastorat

Välkommen till det nordöstliga pastoratet i Skara stift med församlingarna Karlsborg, Mölltorp, Brevik och Undenäs. Pastoratet består av flera mindre tätorter och landsbygd. Här finns 8 kyrkor och kapell, både medeltida och nutida, alla värda ett besök.

Tisdagar kl 8.30-10, i Kyrkans hus Karlsborg. OBS! Sommaruppehåll 25 juni - 30 juli.

Tisdagsfrukost

Den 5 maj bytte Svenska kyrkans internationella arbete  namn till Act Svenska kyrkan.

Namnbyte

Den 5 maj bytte Svenska kyrkans internationella arbete namn till Act Svenska kyrkan.