Hofors församling

Kontakt

Hofors församling Besöksadress: Rättargatan 1, 81335 HOFORS Postadress: Rättargatan 1, 81335 HOFORS Telefon: +46(290)20030 E-post till Hofors församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hofors församling

I kyrkan möts det jordiska och himmelska. I kyrkorummet kan du känna värme, glädje och gemenskap men du kan också i dess stillhet finna vila, glädje och tröst!

Över 20 miljoner människor är drabbade av en pågående hungerkatastrof. Människor dör redan av brist på mat och vatten. Behoven är enorma och Svenska kyrkan finns på plats genom lokala partners i bland annat Somalia, Etiopien och Sydsudan. Din gåva behövs!

Stöd människors kamp mot svält i Afrika

När du  är ute och reser kan det ibland kännas skönt att veta att det finns någon att prata med. Svenska kyrkan har en öppen dörr till gemenskap och andakt för dig.

Svenska kyrkan finns för dig även utomlands

När du är ute och reser kan det ibland kännas skönt att veta att det finns någon att prata med. Svenska kyrkan har en öppen dörr till gemenskap och andakt för dig.