Frälsarkrans
Foto: Peter Ebbesson/Ikon

Vuxen

Oavsett var du står i livet så behövs tid för närhet och skratt. Genom våra verksamheter vill vi ge utrymme för möten mellan såväl gamla vänner och som nya.

Stålmännen

...en grupp för alla daglediga män. Vi möts, pratar, fikar och åker på utflykt tillsammans. Gruppen träffas på torsdagar varannan vecka.

Damkretsen

…en grupp för alla daglediga kvinnor. Vi möts, pratar, fikar och gör utflykt tillsammans. Gruppen  träffas andra torsdagen i månaden.

Kirkkokerho

…en grupp för alla Hoforsbor med finska rötter. Vi träffas sista torsdagen i månaden. Vardagsmässa på finska, sopplunch och samtal .

Frivilliggruppen

...under trivselträffar och sinnesrogudstjänster kommer många människor. Det är vi glada för! Vi behöver däremot hjälp av frivilligt engagerade som kan vara med under – innan - och efter. Intresserad ring 200 30  Vill du engagera dig? Anmäl här!

Trivselträffar

…hålls den första tisdagen i månaderna februari, mars, april, september, oktober och december . I maj träffas vi men då kallas samlingen för vårfest. I samband med träffarna ordnas underhållning i form av musik, fika och lotteridragning. Vi brukar ha en kortare andakt i samband med Trivselträffarna. Aktuella träffar kan du läsa om i Hofors bladet eller i kalendern här på hemsidan.

sommarkvällar

Under sommaren ordnas alltid sommarkvällar med olika former av teman. Läs aktuell information i församlingens kalender eller på hemsidans första sida.