Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Var med på Idédagarna 2018 den 5-7 oktober i Helsingborg

Idédagarna ger dig som är ideell, förtroendevald eller anställd inspiration och fördjupning för ditt engagemang i Svenska kyrkan. I år medverkar Johan Von Essen, Kent Wisti, Johan Wester, Bev Piro, Ann-Katrin Persson, JanOlof Nordström och Gävle pastorat.

Utöver de större samlingarna innehåller Idédagarna alltid möjligheter till mindre sammanhang där man får ta del av andras erfarenheter och tid att stöta och blöta dem mot sina egna. Det sker både i organiserad form (valbara seminarier eller liknande) och vid spontana möten i kaffekön, vid lunchbordet, under eftermiddagspromenaden eller kanske vid ett kvällscafé.

Anmälan och mer information hittar du här på Ideellt forums webbplats