Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Välkommen till kyrkan i sommar

Vill du gå på konsert, ta en promenad, grilla, delta i en gudstjänst? Detta och mycket mer gör vi i sommar i Svenska kyrkan Helsingborg.

I Svenska kyrkan Helsingborg finns två riktigt gamla kyrkor, Raus kyrka från 1100-talet och S:ta Maria kyrka från 1400-talet. Du är välkommen att besöka dem för att uppleva den kulturskatt som de utgör och för att få en stunds stillhet.

Raus kyrka är vägkyrka 8 juli till 28 juli. Då är kyrkan öppen måndag-fredag samt söndag 13-17. Det finns kaffeservering samt möjlighet till guidning och andakt för den som önskar.

S:ta Maria kyrka är öppen varje dag 9-17, middagsbön varje vardag kl 12, högmässa på söndagar kl 11 och mässa på onsdagar kl 8.