Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Thursdays in Black

Vi klär oss i svart på lucia för en värld utan våldtäkt och våld. Thursdays in Black är en global kampanj som utmanar mäns våld mot kvinnor. Var med och uppmärksamma kampanjen och Svenska kyrkans internationella arbete med julkampanjen ”En flicka är född”.

Du har möjlighet att vara med och uppmärksamma våld mot kvinnor du också genom att klä dig i svart på torsdagarna. Du kan också vara med och bidra till årets julkampanj vid flera olika tillfällen hos oss under advents- och jultid. Här kan du läsa mer.