Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Renovering av S:ta Maria kyrka

Under 2019 kommer en rad olika renoveringsprojekt att pågå i S:ta Maria kyrka. Verksamheten kommer att vara öppen som vanligt, men det kan vara vissa begränsningar att komma fram runt kyrkan.

Under våren har golvet slipats invändigt på S:ta Maria kyrka och nu är det fasad och ytterskikt som ska renoveras. Ett ganska stort område runt kyrkan kommer att vara avspärrat för allmänhetens säkerhet.

Huvudingången och handikapphissen kommer att fungera som vanligt. Alla utrymningsvägar kommer att vara fria och kan användas.

Området kring lekskulpturen kommer att vara avspärrat och det kommer inte gå att parkera framför den norra porten.

Arbetet beräknas vara klart i november 2019.