Pressrum

Här hittar du som är journalist pressmeddelanden och aktuella nyheter om aktuella frågor och händelser i Svenska kyrkan Helsingborg.

Arbete med att ta fram ny begravningsmark i Helsingborg

Helsingborgs pastorat och Helsingborgs stad skriver gemensam avsiktsförklaring för att tillsammans säkerställa tillgången på begravningsmark.

Swisha och tänd granen på Sundstorget

För en del barnfamiljer räcker pengarna inte ens till det nödvändigaste. Liksom många andra organisationer som jobbar bland människor har Svenska kyrkan sett en ökning under 2022 av personer som behöver ekonomiskt stöd. Därför väljer Svenska kyrkan Helsingborg att i december lyfta sin lokala insamlingskampanj Swish for a Wish.

Press

I pressrummet finns våra pressmeddelanden och övrigt pressmaterial. Pressekreteraren når du på 046-15 55 23.

Händer som håller i anteckningsblock och penna.

Pressrum

I pressrummet hittar du pressmeddelanden, bilder och kontaktuppgifter.