Foto: Fisher Photostudio/Adobe Stock

Musikbrunch

På torsdagar jämna veckor dukas det upp en lyxig brunch i S:t Olofs kyrka med musikprogram av Louise Rosell Björkefors med gäster. S:t Olofs kyrka, jämna söndagar, 12:00. Kostnad: 50 kronor.

26/1 Allsång

Björn Skifs, Ted Gärdestad, Astrid Lindgren, Evert Taube, Lydia Lithell och många fler. Denna torsdag tar vi fram allsångshäftet och sjunger välkända melodier tillsammans. Passa på att önska din favoritsång.

9/2 Minns du sången?

Thomas Rosell har med sig dragspelet och sjunger och spelar tillsammans med Louise. Välkommen att lyssna till och sjunga med i sångerna vi minns.

23/2 Sånger i kärlekens och ljusets tecken

Vi längtar till ljusare och varmare tider när systrarna Louise Rosell Björkefors och Ingrid Rosell Nilsson bjuder på stämsång och musik.

9/3 Gott och blandat

Här får ni lyssna till både välkända och mindre kända sånger samt sjunga med i allsången.

23/3 Melodikryss på en torsdag

Testa dina musikkunskaper genom att lösa Emmas och Louise musikaliska ordfläta.