Öppet café på kajen

Ett häng för alla åldrar! Caféet där det alltid finns någon att prata med, vi fikar och har fin gemenskap. Missa inte rytmiksamlingarna för alla vuxna och barn, eller lunchandakterna. Öppet tre dagar i veckan.

Öppet cafe:
Tisdagar, fredagar, kl. 09.00–12.00.
Torsdagar kl. 13.00–18.00.
Från 15 januari till 24 maj. Ej 26/2, 29/2, 28/3, 29/3, 1/4, 4/4, 23/4, 9/5 och 21/5.

Rytmiksamlingar:
Tisdagar kl. 10.00.

Torsdagar kl. 14.00 och 16.15.
Obs! Äger rum endast då caféet är öppet.

Lunchandakt:
Fredagar kl. 11.45.
Obs! Äger rum endast då caféet är öppet.

Se @kvarterskyrkanpakajen på Instagram för mer information.

 

Välkommen till rytmiksamlingen

Rytmiksamling på kajen

För alla vuxna och barn. Vi sjunger och gör rörelser till musiken. Kajens café är öppet i anslutning till rytmiken, där vi fikar och det alltid finns någon att prata med.

Hitta till sommarcaféet

Sommarcafé på kajen

Ett häng för alla åldrar! Caféet där det alltid finns någon att prata med. Vi fikar och har fin gemenskap. Måndag till fredag, 12–30 juni. Välkommen till Kvarterskyrkan på kajen. Se alla tider här.

Hitta mer för barn och familj

Barn och familj

Välkommen till uppskattade mötesplatser för både barn och vårdnadshavare. Här kan barn leka med musik, sjunga i kör och dansa, bland mycket annat.

Träffas och umgås – Aktuella evenemang

27/4–28/4 Kyrkhelg

En helg i gemenskap för alla åldrar, då vi bland annat förbereder söndagens gudstjänst. Vi sjunger, skapar, samtalar och äter tillsammans. Gudtjänst på söndag kl.11.00 i anslutning till kyrkhelgen. Varmt välkommen till en eller båda dagarna!

Träffas och umgås – Hitta din mötesplats

Öppet hus – i våra kyrkor

Samvaro och gemenskap runt kaffeborden. Öppet hus passar dig som är dagledig. Vi träffas måndagar i Gröndals kyrka, tisdagar i Uppenbarelsekyrkan, och varannan vecka i Mälarhöjdens kyrka. Du är alltid välkommen, när du vill.

Öppet café på kajen

Ett häng för alla åldrar! Caféet där det alltid finns någon att prata med, vi fikar och har fin gemenskap. Missa inte rytmiksamlingarna för alla vuxna och barn, eller lunchandakterna. Öppet tre dagar i veckan.

Kamratklubben

Träff för dig med funktionvariation. Vi sjunger, fikar, pratar och skrattar tillsammans, allt utifrån kyrkans tema. Det hela avslutas med att ljuständning i kyrkorummet. Välkommen!

Promenad och sopplunch

Friskvård och social samvaro i ett. Vi promenerar från Mälarhöjdens tunnelbanestation, och avslutar promenaden med sopplunch i Mälarhöjdens kyrka.

Hitta till kyrkhelgen på kajen

Kyrkhelg med gudstjänst

En helg i gemenskap för alla åldrar i Kvarterskyrkan på kajen. På lördagen förbereder vi söndagens gudstjänst. Vi sjunger, skapar och samtalar tillsammans. Och fikar till självkostnadspris.