Skicka in din egen förbön

Vad vill du att församlingen ska be för vid nästa gudstjänst? Skicka in din bön här.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Hitta till våra gudstjänster

Närbild på en kvinna som står upp med knäppta händer i en kyrka. Fyllda kyrkbänkar syns suddigt i bakgrunden.

Fira gudstjänst

Till gudstjänsten får vi komma som de vi är. Här hittar du aktuella gudstjänster i våra kyrkor i Svenska kyrkan Hägersten.

Hitta mer andlig fördjupning

Retreat, meditation, pilgrimsvandring och cirkeldans

Här kan du hitta stillhet, motverka stress och nå andlig fördjupning. Detta är hälsa för själen.

En kvinna står med knäppta händer. Tända ljus i förgrunden.

Andlig fördjupning

Reflektera över livet och kristen tro. I Svenska kyrkan Hägersten finns bokcirklar, samtalsgrupper och kreativa mötesplatser. Här kan du också konfirmeras som vuxen.

Hitta nästa retreat, meditation, pilgrimsvandring eller cirkeldans

En kvinna med knäppta händer och slutna ögon. Ett hjärta svävar framför henne.

15/12 Meditation i Uppenbarelsekyrkan

Varva ner med meditation. Här kan du hitta hälsa för själen. Genom meditation kan du nå en större närvaro i ditt liv. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 17.00. Ingen avgift.

21/1Retreat i Mälarhöjden – Anmäl dig senast 11/1

För dig som söker lugn och stillhet. En dag i vila och tystnad i Mälarhöjdens kyrka. Ingen avgift. Lunch och fika ingår.

22/1Retreat i Mälarhöjden – Anmäl dig senast 11/1

31/1 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

I Cirkeldans får du pröva danser från olika kulturer, som är lätta att lära. Efter dansen samtalar vi om växande och utveckling utifrån en bibeltext. Kl. 17.30–20.00 i Mälarhöjdens kyrka.

18/2 Retreat i Uppenbarelsekyrkan – En dag i stillhet och vila

Kom på en dags vila och återhämtning i Uppenbarelsekyrkan. Vi bjuder in till en rogivande halvdag i stillhetens tecken. Ingen avgift. Lunch ingår.

5/2 Söndagsmässa för själen med konst och dans

Välkommen till en söndagsmässa för själen. Vi firar Kyndelsmässodagen med ikonmålningar, ljus och cirkeldans. Kl. 11.00 i Mälarhöjdens kyrka.

14/2 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

28/2 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

14/3 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

1/4 Retreat i Mälarhöjden – Anmäl dig senast 22/3

2/4 Retreat i Mälarhöjden – Anmäl dig senast 22/3

28/3 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

7/4 Retreat - Stilla dag inför korset - Anmälan senast 31/3

En halvdag i stillhetens tecken för vila och återhämtning. Vi samlas i tystnad runt korset och långfredagens berättelse och det erbjuds stillhet, gemenskap, soppa och läs- och skaparhörna. Avgiftsfritt. Anmäl dig senast 31 mars.

10/4 Pilgrimsvandring light

Kom och prova på pilgrimsvandring! Vi rundar av påsken med att vandra mellan Gröndals kyrka och Mälarhöjdens kyrka. Vandringen tar ca 3 timmar. Välkommen!

21/5 Pilgrimsvandring light

Kom och prova på pilgrimsvandring! Denna söndag vandrar vi mellan Gröndals kyrka och Uppenbarelsekyrkan. Vandringen tar ca 3 timmar. Välkommen!

5–6/6 Pilgrimsvandringsdagar på Marielund, Ekerö – Anmälan senast 26/5

Välkomna till några dagars Pilgrimsvandring för kropp och själ. Vi vandrar både på Ekerö och Färingsö. Vi utgår från katolska stiftsgården Marielund, där vi äter och sover över.