Forsa kyrka
Foto: Per-Evert Svensson

Forsa-Högs församling

Forsa-Högs församling i Hälsingland, nära till havs och nära till stan (Hudiksvall) och Dellensjöarna. Församlingen har landsbygdskaraktär med två tätorter. Vi bedriver ett framgångsrikt musik-, barn- och ungdomsarbete. Telefontid måndagar, onsdagar och torsdagar kl. 10-12. 0650-320 33. Välkommen!

Information med anledning av corona:

På grund av regeringens förbud om att mötas fler än åtta personer hålls denna vecka inga gudstjänster eller andra samlingar i Forsa-Högs församling. Vi saknar mycket att inte få samlas och fira gudstjänst tillsammans, men måste nu i dessa svåra tider hitta andra sätt att fira andakt.

Församlingen sänder digitalt på Facebook:

Gudstjänst kl. 11.00 på söndag 17 januari.

www.facebook.com/forsahog

Vi hänvisar också till de gudstjänster och andakter som sänds på radio och TV:

Måndag - fredag kl. 05.45 Morgonandakt i radions P1.

Lördag kl. 17.50 Helgmålsringning SVT1

Lördag kl. 18.00 Helgmålsringning i radions P1.

Söndag kl. 10.00 Gudstjänst SVT2.

Söndag kl. 11.03 Gudstjänst i radions P1.

(Uppdaterat 12 januari).

__________________________________________________________________

Torsdag 17 december delades Julhälsningen ut. Av misstag kom inte slutet av novellen på sida 29 med. Här kommer novellen i sin helhet:

Följ gärna Forsa-Högs församling på Facebook. Där uppdaterar vi regelbundet om vad som händer i vår församling.

Dataskyddsombud i församlingen: Roger Holmsten.

Kontakt: www.eshudik.se