Ungdomar i Skänninge församling

Konfirmander, unga ledare, Svenska Kyrkans Unga och Espingens Kyrkliga Rollspelsförening

Du är varmt välkommen till Skänninge församling som ungdom. Nedan finns det information om aktiviteter och annat vi sysslar med, men behöver du någon att prata med så går det bra att drälla förbi lite när som helst. Är dörren öppen är vi här. Välkommen in!

Konfirmation

Snart börjar det! 6:e september är det konfirmandupptakt i Vårfrukyrka för Äventyrskonfirmanderna. Vi börjar med högmässa. Sen går vi till församlingshemmet och pratar om konfirmandtiden. Tag gärna med dina föräldrar och här får du all information om ditt konfaår. Vi åker på två läger, ett utmaningsläger på östen och på våren åker vi till Stockholm och upplever den stora staden med äventyr i sinnet!

Tisdagen den 1 sept kl 15.30-18.30 har Rollspelskonfirmanderna sin första träff i Skänninge församingshem.
Gillar du att spela spel? Då kan det här vara en plats för dig. Precis om i spelen lever vi oss in i en alternativ värld men då via bordsrollspel. vi åker på tre läger.

Anmälan och mer info
Anna-Karin Horner, präst
E-mail: anna-karin.horner@svenskakyrkan.se

Unga ledare

Redan konfirmerad? Eller skippade du när du gick 8:an och funderar på om det inte vore dags nu? Oavsett så är du välkommen som ung ledare för årets konfirmandkullar! Vi ger dig utbildning, samhörighet och verkligt ansvar, du ger oss din tid och ditt engagemang. Att växa i sin tro och självkänsla kommer av sig själv! ;)

Erik Jonsson, församlingspedagog
Tel: 0142 - 834 38
erik.jonsson@svenskakyrkan.se

Församlingskvällarna

Varje tisdag är det församlingskväll i församlingshemmet! Ungdomsverksamheterna tenderar att vara den överväldigande kärnan och det går bra att komma och spela rollspel, sy, pyssla, spela spel, planera äventyr eller bara fika och prata.

Vi inleder med en enkel andakt klockan 18.00 och låser och larmar vid 21.00. Varmt välkommen!

Sara Holmström

Skänninge, Fritids- och ungdomsledare