Kör och musik i Skänninge församling

Läs om Skänninge församlings kör- och musikliv

Skänninge församling har ett levande kör- och musikliv med uppsjungningar varje månad och regelbundna konserter. Här nedan finns våra körer. Välkommen att kontakta någon av våra musiker längst ner på sidan för mer information!

Skeninge Kyrkokör

Första träffen för terminen blir 5 september!

Varje onsdag klockan 19.00 till 21.00 övar Skeninge kyrkokör i Skänninge församlingshem.

Solstrålarna

Barnkören Solstrålarna sätter igång den 5 september!

Varje onsdag mellan 16.45 och 17.30 håller barnkören Solstrålarna låda i Skänninge församlingshem, alldeles under taknocken! Dessutom några konserter i kyrkan vid speciella tillfällen som annonseras efter gruppstart.

Minikören - Nytt upplägg!

Minikören drar igång igen 4:e september klockan 13.00!

Minikören i Normlösa är för dig som går 1:e till 3:e klass och vill ha mer sång och lek i vardagen! Vi håller till i Normlösa församlingshem, men hämtar och lämnar på skolområdet. Nytt upplägg! Ibland så sjunger vi, ibland så leker vi och ibland så pysslar vi. Då och då är vi med i kyrkan också!

Diskantkören - Nytt upplägg!

Diskantkören ändrar form under hösten! Första träffen blir 4:e september klockan 15.00.

Diskantkören i Normlösa är för dig som går 3:e till 5:e klass. Lek och skoj och lite sång kommer det bli! Vi håller till i Normlösa församlingshem, men hämtar och lämnar på skolområdet.

Fredrik Alf

Musiker, Skänninge