Foto: Gritte

Kör och musik i Skänninge församling

Läs om Skänninge församlings kör- och musikliv

Skänninge församling har ett levande kör- och musikliv med uppsjungningar varje månad och regelbundna konserter. Här nedan finns våra körer. Välkommen att kontakta någon av våra musiker längst ner på sidan för mer information!

Psalmodikongruppen

Väderstads och Skänninge församlingar

Skeninge Kyrkokör

Varje onsdag klockan 19.00 till 21.00 övar Skeninge kyrkokör i Skänninge församlingshem.

Solstrålarna

Varje onsdag mellan 16.45 och 17.30 håller barnkören Solstrålarna låda i Skänninge församlingshem, alldeles under taknocken! Dessutom några konserter i kyrkan vid speciella tillfällen som annonseras efter gruppstart.

BUS och lekkören

Bus och lekkören i Normlösa är för dig som går 1:a till 3:e klass och vill ha mer sång och lek i vardagen! Vi håller till i Normlösa skola. Ibland så sjunger vi, ibland så leker vi och ibland så pysslar vi. Då och då är vi med i kyrkan också!