Konfirmation

Du är viktig. När du är konfirmand finns möjlighet att prata om och fundera på sådant som vi kanske inte gör varje dag – liv och död, glädje och sorg, kärlek, rädsla och ensamhet.

Anmälan till konfirmation

Kul att du vill bli konfirmand! Du kan tillsammans med dina vårdnadshavare anmäla dig till konfirmation här. Anmäl dig redan nu för att garanterat få plats. Vi ses i höst!

Ja, jag vill bli konfirmand!

Min konfirmandtid har betytt gemenskap och kunskap om livet. Jag har fått lära mig mycket om livet, från början av det till slutet och jag har fått lära mig hur mycket gemenskap betyder.

Pontus, konfirmand i Mantorp

Konfirmationsgrupper i Folkungabygdens pastorat

mjölby församling

Lägergrupp. Vi ses ungefär en gång i månaden för en övernattning eller dagsträff.
Gillar du läger? Då ska du vara med i Mjölbys lägergrupp! Vi åker till Gotland i slutet av sommarlovet och börjar med ett kort läger 3-4 oktober. Konfirmation i slutet av sommarlovet 2021.

Olof Söderberg, präst

boxholms församling

Sommarkonfirmation. Välkommen till konfirmationsläsning i Boxholm! I vår grupp avsätter vi lite mindre tid under terminerna och träffas istället mer i början av sommarlovet. Räkna med ca 4 tim en söndag i månaden sept-maj och sen två veckors intensivläsning efter skolan slutat i juni, vecka 25-26. Vi åker på två läger tillsammans: ett på hösten och ett i anslutning till sommarläsningen. Konfirmation sker preliminärt söndag 4 juli 2021. Vi ses!

Heidi Hermansson, präst

ödeshögs församling

Veckogrupp. Varannan torsdag (ojämna veckor) med drop-in fika från 15.30 i församlingshemmet i Ödeshög. Under året åker vi på två läger, samt övernattar i en kyrka. Vi brukar ha riktigt roligt! Inskrivning vid högmässan söndag 6 september 11.00 i Ödeshögs kyrka. Konfirmationsgudstjänst lördag 22 maj 2021 och konfirmationsmässa i Alvastra Klosterruin söndag 23 maj 2021.

Jenny Egerborn, församlingspedagog

skänninge församling

Rollspelsgrupp. Tisdagar 15:30-18:30 i församlingshemmet i Skänninge.
Gillar du att spela spel? Då kan det här vara för en plats dig! Precis som i spelen lever vi oss in i en alternativ värld men då via bordsrollspel. Vi åker på tre läger och börjar tisdag 1 september 15.30 med drop– in fika. Sen blir det föräldrasamling 18:30, då får ni all info om hösten.

Erik Jonsson, pedagog
070 - 449 68 90

Äventyrsgrupp. Träffar en gång i månaden. Är du nyfiken av dig? Vågar du testa något nytt? Gillar du att fundera och diskutera? Då är detta gruppen för dig. Vi ses första gången söndag 6 september 11.00 i Vårfrukyrkan. Vi börjar med Högmässa. Sen går vi till församlingshemmet och pratar om konfirmandtiden. Ta med dina föräldrar! Då får du all information om ditt konfaår. Vi åker på två läger, ett utmaningsläger på hösten och på våren åker vi till Stockholm och upplever den stora staden med äventyr i sinnet!

Anna-Karin Horner, präst
070 - 44 97 372

mantorp, vifolka församling

Veckogrupp. Onsdagar udda veckor 16.00-18.00 med drop-in fika från 15.30, samt några söndagar i Kyrkans hus i Mantorp. Vi utforskar livets små och stora  frågor, skapar, diskuterar, övar samspel och samarbete. Välkommen som den Du är, med dina frågor! Inskrivning 2 september 17.00-18.00. Både ungdomar och föräldrar är välkomna denna kväll. Läger på Gransnäs ungdomsgård 18-20 september och den 6-9 april 2021. Inga kostnader för läger, förutom fickpengar. Konfirmation 22-23 maj 2021.

Lotta Torstensson, präst

för hela pastoratet

NPF-grupp. Träffar en gång i månaden. Vi träffas ca 2 timmar och tillsammans
formar vi vår konfirmandgrupp. Therese Persson är konfirmandpräst. Konfirmation i slutet av maj 2021.

Karin Joelsson, församlingspedagog
0142-82708

Att jag fick lära mig nya saker, uppleva något som jag inte varit med om innan - och gemenskapen!

Natalie, konfirmand i Mjölby

Anmälan till konfirmation

Ja, jag vill bli konfirmand!