Musik och körer i Vifolka och Östra Tollstads församlingar

VIFOLKA GOSPEL TISDAGAR KL 19-21

En trestämmig gospelkör (sopran, alt och tenor) som erbjuder lyssnaren allt från traditional gospel songs till nyskrivna låtar av exempelvis Kirk Franklin & Samuel Ljungblahd.
Vi plockar även in enstaka sånger från andra genrer för att erbjuda en bredare repertoar, exempelvis vid vår julkonsert.

Kören har ett eget komp vid konserter och gudstjänster och sjunger upp ungefär två gudstjänster samt en större konsert per termin.
För närvarande är alla körplatser fulla. Vid ledig plats anordnas intagningsprov.

Vid frågor kontakta vår körledare.

Körledare: Petter Nyberg
Plats Kyrkans Hus i Mantorp

AFTER SCHOOL

Är en projektinriktad barnverksamhet i Västra Harg för barn från förskoleklass och uppåt. Vi ses inför olika gudstjänster (alltså ingen stående tid) där vi bidrar med sång, drama och pyssel som vi ibland smyckar kyrkan med.

Ibland ses vi en vardagskväll och bowlar eller hittar på annat trevligt tillsammans!

Ledare: Anna Lindquist, Sara Olofsson och Arvid Karlsson

VIFOLKA KYRKOKÖR KL TORSDAGAR 19-21.

Terminsstarten hösten 2020 är försenad p.g.a pandemin, för mer information kontakta Anna Lindquist

Vifolka kyrkokör är en fyrstämmig kör som medverkar i gudstjänsten på de traditionella högtiderna samt vid egna konserter. Vi övar i Mariasalen, kyrkans hus. Repertoaren är inriktad på den traditionella kyrkokörmusiken men vi sjunger även nyare verk, t.ex. Ingemar Johanssons ”Mysterium”. Kören välkomnar nya körsångare i alla stämmor men framförallt tenorer och basar!

Körledare, Anna Lindquist

vifolka sångkören

Kör för daglediga. Vi övar varje fredag kl 09.30 – ca kl 11.00 i Kyrkans hus, Mariasalen. Vi medverkar på musikcaféer och gudstjänster. Gamla och nya körsångare hälsas välkomna.

Körledare Anna Lindquist

vifolka vokalensemble

En projektinriktad vuxenkör för dig som läser noter och har sjungit en del i kör tidigare. För mer information och eventuell provsjungning kontakta Anna Lindquist

Anna Lindquist