Musik och körer i Vifolka och Östra Tollstads församlingar

VIFOLKA GOSPEL TISDAGAR KL 19-21

En härlig trestämmig goskpelkör för dig från 15 år och uppåt. För närvarande är alla körplatser fulla. Vid ledig plats har kören intagningsprov. Vid frågor kontakta vår körledare.
Plats: Kyrkans Hus i Mantorp

Körledare, Petter Nyberg

HELQUL TORSDAGAR KL 14.30-16.00

Från förskoleklass och uppåt.
Vi träffas i Västra Hargs församlingsgård där vi pysslar, sjunger och har skoj tillsammans!
Kören medverkar vid ett antal gudstjänster per termin. Vid frågor kontakta Sara Olofsson.

Körledare, Petter Nyberg

VIFOLKA KYRKOKÖR KL TORSDAGAR 19-21

Vifolka kyrkokör är en fyrstämmig kör som medverkar i gudstjänsten på de traditionella högtiderna samt vid egna konserter. Vi övar i Mariasalen, kyrkans hus. Repertoaren är inriktad på den traditionella kyrkokörmusiken men vi sjunger även nyare verk, t.ex. Ingemar Johanssons ”Mysterium”. Kören välkomnar nya körsångare i alla stämmor men framförallt tenorer och basar!

Körledare, Anna Lindquist

viskören

Övar varannan fredag kl 9.00-10.00 i Mariasalen, Kyrkans Hus. Gamla och nya körsångare hälsas välkomna

Körledare Anna Lindquist