Musik och körer i Vifolka och Östra Tollstads församlingar

Någon spelar piano.

Vill ditt barn spela upp ett musikstycke en söndag?

Vi välkomnar barn och ungdomar som vill spela i Mariasalen på söndagar kl 10.00

VIFOLKA GOSPEL TISDAGAR KL 18:30-20:30

En trestämmig gospelkör (sopran, alt och tenor) som erbjuder lyssnaren allt från traditional gospelsongs till nyskrivna låtar av exempelvis Kirk Franklin & Samuel Ljungblahd.
Vi plockar även in enstaka sånger från andra genrer för att erbjuda en bredare repertoar, exempelvis vid vår julkonsert.

Kören har ett eget komp vid konserter och gudstjänster och sjunger upp ungefär två gudstjänster samt en större konsert per termin.
För närvarande är alla körplatser fulla. Vid ledig plats anordnas intagningsprov.

Vid frågor kontakta vår körledare.

Körledare: Petter Nyberg
Plats Kyrkans Hus i Mantorp

AFTER SCHOOL

Är vår barnverksamhet i Västra Harg för barn från förskoleklass och uppåt. Vi träffas varannan fredag kl 13-14.30 i församlingshemmet där vi fikar och gör olika aktiviteter. Ibland medverkar vi i gudstjänster i Västra Harg med sång, drama och pyssel som vi smyckar kyrkan med.

Ibland ses vi en vardagskväll och bowlar eller hittar på annat trevligt tillsammans!

Vi hämtar och lämnar barnen vid skolan/fritids.

Ledare: Anna Lindquist och Sara Olofsson

sång och musiklek

Vi sjunger och leker med musiken i kroppen.
Projektinriktad musikverksamhet för barn mellan 3-6 år.
De äldre barnen kan lämnas själva, de yngre barnen behöver ha vuxet sällskap.
Torsdagar kl. 16.15-17.15 i Mariasalen, Kyrkans hus.

Höstens datum är inte satta än men välkommen med din intresseanmälan till Malin Nilsson.

Ledare: Petter Nyberg och Malin Nilsson

VIFOLKA KYRKOKÖR TORSDAGAR KL 18:30-20.

Vifolka kyrkokör är en fyrstämmig kör som medverkar i gudstjänsten på de traditionella högtiderna samt vid egna konserter. Vi övar i Mariasalen, kyrkans hus. Repertoaren är inriktad på den traditionella kyrkokörmusiken men vi sjunger även nyare verk, t.ex. Ingemar Johanssons ”Mysterium”. Kören välkomnar nya körsångare i alla stämmor men framförallt tenorer och basar!

Körledare, Anna Lindquist

vifolka sångkören

Kör för daglediga. Vi övar varje fredag kl 10.30 – ca kl 11.30 i Kyrkans hus, Mariasalen. Vi medverkar på musikcaféer och gudstjänster. Gamla och nya körsångare hälsas välkomna.
Efter övningen brukar vi fika tillsammans.

Körledare Anna Lindquist

PROJEKTKÖR/VOKALENSEMBLE

En projektinriktad vuxenkör för dig som läser noter och har sjungit en del i kör tidigare. För mer information och eventuell provsjungning kontakta Anna Lindquist