Daglediga i Slöinge

En öppen mötesplats i Slöinge församlingshem.

DAGLEDIGTRÄFFAR Varannan onsdag kl. 13.30 – 15.30 i Slöinge församlingshem.

Nu är det dags för nya träffar i Slöinge församlingshem. Vi träffas varannan onsdag mellan kl. 13.30 – 15.30

Vi börjar med någon intressant föreläsare eller musik och avslutar med fika och andakt. Kostnad för kaffe är ca 30 kronor.

För er som har svårt att komma till träffarna finns möjlighet att ringa Taxiraketen så kör de er hit. Telefonnummer är 0346 – 130 70. Ring gärna några dagar innan och säg att det är kyrktaxi ni vill ha. Samåk gärna!

Program:

Onsdag 11/9
Allsång -  Kristina Wallemo, diakon och Helge Andersson 91 år , med gäster, spelar och sjunger med oss.

Onsdag den 25/9
Områdeschef och präst Åke Vering berättar om sina 10 år som SKUT- präst i Grekland.

Onsdag 9/10
Gunnel Tönsgård berättar om hur det var att bo och leva i Centralamerika under 60-talet.

Onsdag 23/10
Åse Johansson, församlingsassistent i Vessige,  berättar om sin resa till Myanmar (Burma) med Svenska kyrkan ACT.

Onsdag 6/11
Mia Abrahamsson, kyrkomusiker och Anja Torstadius musikpedagog i Vessige spelar och sjunger för oss.

Onsdag 20/11 OBS! tiden! Kl. 13.30 – 16.00
Birgitta Öhman, diakoniassistent Susedalen berättar om palliativ vård. Vi kommer även att ha konstutställning av Ingrid Ingemansson tavlor. Ingrid dog för ett år sedan och efterlämnande många akvarelltavlor som hon målat. Hennes önskan var att de skulle komma till nytta. Döttrarna Susanne Eliasson och Ingela Andersson-Ingemansson visar och berättar.

Onsdag 4/12 OBS! start kl. 13.00
Så finalen-Julbuffé! För den som vill får gärna ta med sig något litet bidrag till julbuffén. Det kanske finns något väl beprövat recept som ni vill delge till oss alla! Annars går det utmärkt att komma ändå, församlingen köper in lite extra smått och gott, men då kostar det  en liten slant, ca  40 kronor / person.

Väl mött i gemenskap!

Birgitta Öhman