Daglediga i Slöinge

En öppen mötesplats i Slöinge församlingshem.

DAGLEDIGTRÄFFAR Varannan onsdag kl. 13.30 – 15.30 i Slöinge församlingshem.

Nu är det dags för nya träffar i Slöinge församlingshem. Vi träffas varannan onsdag mellan kl. 13.30 – 15.30

Vi börjar med någon intressant föreläsare eller musik och avslutar med fika och andakt. Kostnad för kaffe är ca 30 kronor.

Vårens dagledigträffar

29 januari

Vi rivstartar denna vår med kommunikationsstrateg, journalist och författare Lars Grimbeck. Lars kommer att utgå från sin bok Halländska dialekter så vi hoppas att ni har många frågor till honom!

12 februari

Anita Johansson är konstnär och journalist, född och uppvuxen i Slöinge och bor nu i sitt föräldrahem. Hon kommer visa och berätta om sitt måleri och grafik. Utställning av Anitas tavlor i foajén.

26 februari

Kören ”Vi tar ton” kommer och sjunger för oss.

11 mars

Berit Johnsson visar och berättar om sin favoritsysselsättning, nämligen knyppling! Finns möjlighet att testa själv!

25 mars

Margareta Tönsgård berättar om något intressant ämne för oss.

22 april

Martin och Inger (var med och startade Tvååkersrevyn) sjunger och spelar dragspel för oss.

Vi avslutar med församlingsresa den 6 maj!
Kommer mer information om resrutten längre fram i vår!

Välkommen!

Väl mött i gemenskap!