Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Ungdom 12-19 år

Verksamheten för dig i denna ålder har som målsättning att vara en plats för gemenskap och samtal om livet och alla frågor som kan komma upp under denna tid i livet. Vi vill ge plats för frågor som man kanske inte alltid annars pratar om till exempel kring livet, döden, kärlek, relationer, sex, tro, Gud ...

Kyrka – Skola

Vi erbjuder skolor möjlighet att delta i allhelgonavandring, julvandring och påskvandring. Det finns också möjlighet att komma på kyrkvandring och bibelvandring. 

Kontakt: 
Ulrika Nordin, församlingspedagog
telefon: 0643-44 78 80
e-post: karinulrika.nordin@svenskakyrkan.se

Konfirmation i Berg och Oviken

Varje år bjuds du som är 14 år eller går i årskurs 8 in till konfirmationsläsning, eller kort och gott Konfa. Konfan är en plats för dig som vill lära dig mer om kristen tro och livet som kristen idag, dela gemenskap och upplevelser ihop med andra, lära känna nya sidor hos dig själv och nya människor. 

Under konfatiden blir det tid för många samtal och reflektioner, skapande och upplevelser. Du får möjlighet att se på saker och ting omkring dig genom kristna glasögon. Som konfirmand är du med på gudstjänst och bidrar med sådant som just du är bra på. Och så åker vi på läger tillsammans. Vi bor på lägergård några dagar och upplever känslan av att vara en del i gemenskapen. 

Kontakt: 
Ulrika Nordin, församlingspedagog
telefon: 0643-44 78 80
e-post: karinulrika.nordin@svenskakyrkan.se

Unga ledare, utbildning

Bli Ung ledare i din församling! När konfan är över kan det kännas tomt, tiden för de där djupa samtalen kanske inte längre finns. Som konfirmerad kan du gå vidare och bli Ung ledare. 

Som Ung ledare får du dels en ledarskapsutbildning i tre steg, dels fortsätta med allt det braiga som konfatiden gav dig. Vi träffas regelbundet i den lokala ung ledargruppen och har utbildningskvällar samt ung ledarhäng. Unga ledare åker på läger, både med den lokala gruppen, tillsammans med unga ledare från hela pastoratet och hela Härnösands stift. Som Ung ledare får du möjlighet att lära mer om ledarskap och utvecklas som ledare.

Kontakt: 
Ulrika Nordin, församlingspedagog
telefon: 0643-44 78 80
e-post: karinulrika.nordin@svenskakyrkan.se