Foto: Anders Gustafsson

Sydöstra Jämtlands pastorat

Den 1 januari 2022 bildades Sydöstra Jämtlands pastorat med 16 församlingar i samverkan: Berg, Hackås, Oviken-Myssjö, Rätan-Klövsjö, Åsarne, Bräcke-Nyhem, Revsund-Sundsjö-Bodsjö, Brunflo, Lockne, Marieby, Näs, Hällesjö-Håsjö, Stugun, Borgvattnet, Fors och Ragunda.

Nyheter från våra församlingar

Konsert med folkmusiktoner

Fredag 27 maj 19:00 är det konsert i Brunflo kyrka. Folkmusikgruppen Lyy spelar och sjunger tillsammans med Brunflo ungdomskör och andra unga sångare. Varmt välkommen!

Växeln stängd 25-27 maj

25–27 maj kommer växeln till pastorsexpeditionen/kyrkogårdsförvaltningen vara stängd. Varmt välkommen åter måndag 30 maj 09:00–12:00.

Anmälan till konfirmation Brunflo, Lockne, Marieby, Näs

Nu är anmälan öppen till årets konfirmationsgrupper i Brunflo, Lockne, Marieby och Näs. Anmäl dig här!

Boka dop direkt på hemsidan

Nu kan du enkelt och smidigt boka dop direkt på vår hemsida. Via tjänsten "Boka dop" kan du se alla lediga doptider och preliminärboka en tid.

Gemensamt firande!

Söndag 27 mars firade vi det nya pastoratet! Här kan du se ett sammandrag av den gemensamma högmässan från Revsunds kyrka på Jungfru Marie Bebådelsedag.

Bild på person i bil som tar emot macka från en bricka som hålls fram av person som står utanför bil med blå väst.

Det här gör Act Svenska kyrkan i Ukraina

Act Svenska kyrkan har genom våra partner sett till att flera ton med mat nått människor på flykt. Mediciner, tillfälliga skydd och psykosocialt stöd kommer också den ukrainska befolkningen till del.