Berg, Hackås, Oviken-Myssjö, Rätan-Klövsjö och Åsarne församlingar

Vi söker en församlingsassistent

Nu söker vi en församlingsassistent till vår södra del, där tjänsten kommer att ha sin huvudsakliga hemvist i Rätan-Klövsjö. Läs mer och tjänsten här och ansök redan idag!

Musik i sommarkväll

Här har vi samlat pastoratets musikevenemang i sommar. Ett tillfälle att åka runt och få se våra vackra kyrkor i sommartid och samtidigt njuta av musik i olika former. Varmt välkommen!

Öppna sommarkyrkor 2022

I sommar kommer flera kyrkor i vårt pastorat vara öppna för den som vill upptäcka kulturarvet. Hitta rätt med hjälp kartan här eller appen Kyrkguiden.

Bredvid stigen i skogen sitter en pinne med markeringen för pilgrimsled.

Pilgrimsvandringar i sommar

Sydöstra Jämtlands pastorat är som en järnvägsknut av pilgrimsleder. På denna sida kommer vi presentera dessa samt berätta om våra pilgrimsvandringar denna sommar. Hjärtligt välkommen!

Boka dop direkt på hemsidan

Nu kan du enkelt och smidigt boka dop direkt på vår hemsida. Via tjänsten "Boka dop" kan du se alla lediga doptider och preliminärboka en tid.