Other languages with Google Translate

Göteborgs stift kultursamverkan

Välkommen att möta Fader Lucian 24 oktober 2016

Fader Lucian, till vänster på bilden, präst och franciskanermunk från Rumänien, där Svenska kyrkan stödjer fattiga romer. Anmäl dig här.

Svenska kyrkan stödjer ett projekt i Rumänien där Franciskanerorden arbetar med fattiga romer. Bröderna bedriver skola, föräldrautbildning, yrkesutbildning m.m. Du kan läsa om projektet på svenska kyrkans hemsida projektkod P220.

Fader Lucian som är präst och en av Franciskanerna som arbetar i projektet, kommer till oss i oktober. Han arbetar med de allra fattigaste av de fattiga. Vill du träffa honom och höra honom berätta? Vill du lära dig mer och vill du hjälpa till?

Kom till Stiftskansliet den 24 oktober kl 13.00 till 15.00.

Anmäl dig via mejl till: sara.ivarsson@svenskakyrkan.se

Sista anmälningsdag den 17 oktober, begränsat antal platser.