Aspelands pastorat

Välkommen till våra sju församlingar i Hultsfred, Vena, Lönneberga, Målilla-Gårdveda, Mörlunda-Tveta, Virserum och Järeda. Pastorsexpeditionen, 0495-249580 mån-fre 10.00-12.00 Kyrkogårdsexpeditionen, 0495-249593 mån-fre 10.00-12.00

Paus i allt utom gudstjänster

Med anledning av ökad smittspridning av covid-19 tar vi vårt ansvar och ställer in all verksamhet som inte är söndagsgudstjänster och förättningar. Vi pausar alltså barn- och ungdomsgrupper, körövningar, musikandakter och caféer - fram till och med den 8 december, till att börja med. Ta hand om varandra och var rädda om er! I nödens tid, låt våra handlingar vara svaret på våra böner.

Digital arbetsplats

Lediga tjänster

Just nu söker vi tre nya medarbetare. En arbetsledande komminister, ett HR-stöd och en arbetsledande vaktmästare/kommunikatör. Välkommen att söka!