En liten växt sticker upp ur snön.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Välkommen till Svenska kyrkan i Aspeland!

Det lilla storpastoratet med sju församlingar i Hultsfred, Vena, Lönneberga, Målilla med Gårdveda, Mörlunda-Tveta, Virserum och Järeda. Välkommen att kontakta oss! Pastorsexpeditionen 0495-249580 Kyrkogårdsexpeditionen 0495-249593 Måndagar-torsdagar 10.00-12.00 och 13.00-15.00. Fredagar 10.00-12.00.

Vårterminen 2024 är igång!

Litet barn med haklapp håller ett smörgåsrån i handen.

Barn & familj

I Aspelands pastorat finns många aktiviteter för barn, ungdomar och familjer. Liten & STOR, miniorer, juniorer, Efter plugget, Sång och lek, Lilla och STORA tisdagsklubben, minisar... Välkommen!

Musik

Aspelands pastorat har ett rikt körliv. Alla församlingar har en egen kyrkokör och fler körer finns. Du är välkommen att vara med, oavsett sångvana eller trostillhörighet. Läs mer här!

Aktuellt!

Läs LIV digitalt här!

2023 års fjärde och sista LIV med tema advent och jul finns nu att läsa digitalt! Vi berättar om martyren Lucia och och varför vi går luciatåg i Sverige. Kyrkogårdschefen ser tillbaka på ett händelserikt år och på församlingssidorna ges återblickar till höstens verksamhet. Trevlig läsning!

Nyfiken på bibelstudier?

Välkommen att gå med i bibelstudiegruppen med fokus på skapelseberättelsen utifrån Bo Johnsons bok "Ursprunget".

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva

Nyfiken på Gud?

Läs om kristen tro