Foto: Kristin Lidell / Ikon

Verksamhet

Vill du prata om Gud med andra? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Är du nybliven förälder som vill träffa andra föräldrar eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

I Aspelands pastorat finns många möjligheter att få nya vänner, prova på något nytt eller fortsätta med något som du älskar att göra. Aktiviterna är uppdelade på olika sidor utifrån typ av verksamhet. Kom förbi och upptäck något nytt!

Litet barn med haklapp håller ett smörgåsrån i handen.

Barn & familj

I Aspelands pastorat finns många aktiviteter för barn, ungdomar och familjer. Liten & STOR, miniorer, juniorer, Efter plugget, Sång och lek, Lilla och STORA tisdagsklubben, minisar... Välkommen!

Musik

Körsång är sedan mer än hundra år en stor folkrörelse i Sverige, och närmare 600 000 personer beräknas sjunga i olika typer av körer. Vi har ett rikt körliv i vårt pastorat. Välkommen att vara med!

Engagera dig

Samtalsgrupper, ideellt engagemang, syföreningar - bli en del i ett större sammanhang. Här finns både meningsfullhet, delaktighet och gemenskap!

Gudstjänst & bön

Ett av kyrkans viktigaste uppdrag är att fira gudstjänster. I våra kyrkor pågår ett regelbundet böneliv. I bönen hämtar vi kraft och får en stund för stillhet och vila. När vi ber tillsammans uppstår en gemenskap med varandra och med Gud.

Samtal & stöd

När du behöver prata med någon eller söka någon form av stöd finns kyrkan här för dig.