Other languages with Google Translate

Askims församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Askim, Hovås och Billdal.

Under juni, juli och augusti är församlingsexpeditionen öppen 10.00-12.00. Trevlig sommar!

Sommartider på församlingsexpeditionen

Onsdagar 10.00-12.00 Öppen förskola för barn med föräldrar och 12.00-14.00 Sommarcafé för alla. Välkommen till Mikaelskyrkan i  juni, juli och augusti.

Sommaröppet i Mikael

Onsdagar 10.00-12.00 Öppen förskola för barn med föräldrar och 12.00-14.00 Sommarcafé för alla. Välkommen till Mikaelskyrkan i juni, juli och augusti.

Mässa i torsdagskväll

I Mikaelskyrkan firas en stilla mässa klockan 19.00 varje torsdag, året runt. OBS! Från och med midsommarhelgen till och med 11 augusti är söndagens gudstjänster sammanlysta till Askims kyrka. Söndagsgudstjänst i Mikaelskyrkan återupptas 18 augusti.

Askims församling tar upp kollekter med Swish.

Swish

Askims församling tar upp kollekter med Swish.