Askims församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Askim, Hovås och Billdal.

Konfirmandtiden ger dig tillfälle att fundera kring livets stora frågor, om Gud, dig själv och världen. Under året får du möjlighet att utforska livet på egen hand och tillsammans med andra, i skratt och allvar, på läger och hemma. Tillsammans skapar vi minnen och upplevelser som ger en grund att bära med sig genom hela livet.

Konfirmation 2020/2021

Anmälningssidan har stängt nu eftersom anmälningstiden gått ut. Det kan fortfarande finnas enstaka platser kvar, kontakta konfirmandsamordnare Fredrik Näverbrant för mer information! Telefon: 0722-38 44 04, E-post: fredrik.naverbrant@svenskakyrkan.se

Konfirmationsanmälan