Askims församling

Askims församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Askim, Hovås och Billdal.

Möt våren tillsammans med Kyrkokören och Ladies International Choir. Peter Johanson dirigent och vårtal. Söndag 30 april 18.00.

Valborg vid Hovås kallbadhus

Fritidsföreningar i Billdal och Billdals kyrka anordnar valborgsfirande i Billdals park. Ansiktsmålning, ponnyridning, vårkör med mera. Söndag 30 april 18.00.

Valborg i Billdals park

Svenska kyrkan i Göteborg bygger nytt församlingshem samt askgravlund vid Askims kyrka.

Församlingshem och askgravlund

Här kan du ladda ner de senaste bladen.

Församlingsblad och månadsblad

Här kan du ladda ner de senaste bladen.

Kyrkan finns med vid livets milstolpar. Från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Dop, vigsel och begravning

Det finns många skäl att vara medlem i Svenska kyrkan. En sak har alla gemensamt: Du är viktig!

Bli medlem

Musiker på promenad... Här hittar du musiker och alla andra anställda i Askims församling.

Personal

Välkommen till gudstjänst i församlingens kyrkor.

Välkommen till gudstjänst i församlingens kyrkor.