Other languages with Google Translate

Askims församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Askim, Hovås och Billdal.

Vi börjar 11.45 med en andakt i kyrkan, klockan 12.00 äter vi en god soppa och sedan program: Kyrkoherde Eric Muhl berättar om sig själv och sina första intryck av Askims församling.  Mikaelskyrkan onsdag 20 november.

Soppa med mera

Vi börjar 11.45 med en andakt i kyrkan, klockan 12.00 äter vi en god soppa och sedan program: Kyrkoherde Eric Muhl berättar om sig själv och sina första intryck av Askims församling. Mikaelskyrkan onsdag 20 november.

En församlingsövergripande gudstjänst för ungdomar. I samband med gudstjänsten välkomnas församlingens nya sommarkonfirmander. Askims kyrka söndag 24 november 18.00.

Ungdomsmässa

Julens sånger tillsammans med Askim Gospel under ledning av
Caroline Hernberger.  Eivor Ideskog orgel och piano, Ciccie Pernveden Malm präst. Mikaelskyrkan söndag 15 december 16.00 & 18.30.

Vi sjunger in julen med Askim Gospel

Julens sånger tillsammans med Askim Gospel under ledning av Caroline Hernberger. Eivor Ideskog orgel och piano, Ciccie Pernveden Malm präst. Mikaelskyrkan söndag 15 december 16.00 & 18.30.

Julens sånger och psalmer tillsammans med Kyrkokören, Ladies International Choir och Melodiska ensemblen. Peter Johanson dirigent. Micha Foss-Ghazarian präst. Askims kyrka söndag 15 december 16.00 och 19.00.

Stora julkonserten