Other languages with Google Translate

Askims församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Askim, Hovås och Billdal.

Pianoafton med konsertpianisten Johan Lekemo som framför Pianokonsert i B-moll av P.Tchaikowsky. Orkesterstämman spelas på orgeln i arrangemang av Peter Johanson. Askims kyrka söndag  26 januari 19.00.

Pianokonsert

Pianoafton med konsertpianisten Johan Lekemo som framför Pianokonsert i B-moll av P.Tchaikowsky. Orkesterstämman spelas på orgeln i arrangemang av Peter Johanson. Askims kyrka söndag 26 januari 19.00.

Veckopredikan, soppa och program: The Young Once spelar och sjunger härlig 50- och 60-tals pop! Billdals kyrka måndag 27 januari 11.00.

Soppa med program

Från och med januari 2020 firas veckomässa i Billdals kyrka sista måndagen i månaden klockan 18.00. Årets första veckomässa är måndag 27 januari 18.00.

Ny dag och tid för veckomässa i Billdal

Möt våren i Askims församling. Grupper för barn och vuxna, samtalsgrupper, utställning, musikgudstjänst och mycket mer. Välkommen!

Månadsblad februari

Vi börjar 11.45 med en andakt i kyrkan, klockan 12.00 äter vi en god soppa och sedan program: Vi ser filmen "Pianisten" tillsammans. Mikaelskyrkan onsdag 29 januari.

Soppa med mera

De öppna grupperna för vuxna och barn i Askims församlingshem, Billdals kyrka och Mikaelskyrkan håller stängt. Torsdagsfritids, DAX och Änglafritids har stängt liksom alla barnkörer i församlingen.

Sportlov vecka 7

Ungdomsgrupp gemensam för hela församlingen. 14 år och uppåt. Tema ”Kärlek”. Billdals kyrka måndag 10 februari 16.00-20.00.

Ungdomshäng

Fotoutställning med bilder av Dan Wolgers konstverk ”Femton scener ur Jesu liv”. Vid sidan av var och en av de femton bilderna finns texter med tolkningar av Caroline Krook. Konstverken är fotograferade av Jan Almerén. Vernissage i Mikaelskyrkan lördag 22 februari 14.00-16.45.

Femton scener ur Jesu liv

Nyskrivna sånger med texter ur Psaltaren. Karin Bengmark sång, Lisa Reuter cello, Per Johansson piano, Jessica Åström präst. Billdals kyrka söndag 23 februari 18.00.

Musikgudstjänst - Jag flyr till dig