Other languages with Google Translate

Askims församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Askim, Hovås och Billdal.

Onsdagar 10.00-12.00 Öppen förskola för barn med föräldrar och 12.00-14.00 Sommarcafé för alla. Välkommen till Mikaelskyrkan i  juni, juli och augusti.

Sommaröppet i Mikael

Onsdagar 10.00-12.00 Öppen förskola för barn med föräldrar och 12.00-14.00 Sommarcafé för alla. Välkommen till Mikaelskyrkan i juni, juli och augusti.

Vi välkomnar vår nye kyrkoherde Eric Muhl som  börjar sin tjänst i Askims församling den 1 september. Han kommer närmast från en tjänst som kyrkoherde i Svenska kyrkan i London. Mottagningsgudstjänst i Askims kyrka söndag 6 oktober 11.00.

Ny kyrkoherde

Vi välkomnar vår nye kyrkoherde Eric Muhl som börjar sin tjänst i Askims församling den 1 september. Han kommer närmast från en tjänst som kyrkoherde i Svenska kyrkan i London. Mottagningsgudstjänst i Askims kyrka söndag 6 oktober 11.00.

En sammanfattning av året i Askims församling, i text och i siffror.

Verksamhetsuppföljning

En sammanfattning av året i Askims församling, i text och i siffror.

Under juni, juli och augusti är församlingsexpeditionen öppen 10.00-12.00. Trevlig sommar!

Sommartider på församlingsexpeditionen

Sommarens månadsblad om vad som händer under juli och augusti. Även förhandsinformation om verksamheterna i höst.

Månadsblad juli-augusti

Mässa i torsdagskväll

I Mikaelskyrkan firas en stilla mässa klockan 19.00 varje torsdag, året runt. OBS! Från och med midsommarhelgen till och med 11 augusti är söndagens gudstjänster sammanlysta till Askims kyrka. Söndagsgudstjänst i Mikaelskyrkan återupptas 18 augusti.

Askims församling tar upp kollekter med Swish.

Swish

Askims församling tar upp kollekter med Swish.