Other languages with Google Translate

Kontakt

Askims församling Besöks- och postadress: Skalldalsvägen 1B, 43652 Hovås Telefon: +46(31)7316310 E-post till Askims församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Askims församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Askim, Hovås och Billdal.

De öppna grupperna för barn och föräldrar i Billdals kyrka, Askims församlingshem och Mikaelskyrkan har tagit jullov. Verksamheterna startar igen vecka 3. Vi önskar alla en skön advent och jul!

Jullov

Årets sista utskick till alla hushåll i församlingen. Upplev tradition, stämning och musik i våra kyrkor!

Advent & jul

Julens sånger och psalmer tillsammans med Kyrkokören, Ladies International Choir och Melodiska ensemblen. Peter Johanson dirigent. Micha Foss-Ghazarian präst. Askims kyrka söndag 16 december 16.00 och 19.00.

Stora julkonserten

Julens sånger tillsammans med Askim Gospel under ledning av
Caroline Hernberger.  Eivor Ideskog orgel och piano, Ciccie Pernveden Malm präst. Mikaelskyrkan söndag 16 december 16.00 & 18.30.

Vi sjunger in julen med Askim Gospel

Julens sånger tillsammans med Askim Gospel under ledning av Caroline Hernberger. Eivor Ideskog orgel och piano, Ciccie Pernveden Malm präst. Mikaelskyrkan söndag 16 december 16.00 & 18.30.