Askims församling

Askims församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Askim, Hovås och Billdal.

En gudstjänst med vårkonsertkänsla med Askim Gospel under ledning av Caroline Hernberger. Mikaelskyrkan söndag 28 maj 18.00.

Gospelgudstjänst

Pianoafton med konsertpianisten Johan Möller Lekemo. Klassiska ”highlights” av Beethoven och Liszt. Askims kyrka söndag 28 maj 19.00.

I Beethovens fotspår

Du som fyller 14 år i år har fått en inbjudan till konfirmation i Askims församling 2017-2018. Du kan välja att ha konfirmationsträffar under terminen eller mer koncentrerat under sommaren, i Askims kyrka eller i Billdals kyrka.

Konfirmation

Pedagog 100%

Askims församling söker en pedagog till distrikt Hovås/Mikael. Huvudinriktningen är arbete med barn, ungdomar och familjer. Vårt nya församlingshem invigs i augusti 2017 och nya satsningar planeras i samband med detta. Välkommen med din ansökan senast 19 maj!

Svenska kyrkan i Göteborg bygger nytt församlingshem samt askgravlund vid Askims kyrka.

Församlingshem och askgravlund

Här kan du ladda ner de senaste bladen.

Församlingsblad och månadsblad

Här kan du ladda ner de senaste bladen.

Kyrkan finns med vid livets milstolpar. Från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Dop, vigsel och begravning

Det finns många skäl att vara medlem i Svenska kyrkan. En sak har alla gemensamt: Du är viktig!

Bli medlem

Musiker på promenad... Här hittar du musiker och alla andra anställda i Askims församling.

Personal

Välkommen till gudstjänst i församlingens kyrkor.

Välkommen till gudstjänst i församlingens kyrkor.