Askims församling

Kontakt

Askims församling Besöksadress: Hovåsvägen 1, 43650 HOVÅS Telefon: +46(31)7316310 E-post till Askims församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Askims församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Askim, Hovås och Billdal.

Tema: Luther - 500 år sedan reformationen startade.

Församlingshelg 25-26 mars

Tema: Luther - 500 år sedan reformationen startade. Lördag 25/3 Billdals kyrka 8.30 - 13.00: Docent Martin Berntson leder dagen. Söndag 26/3 Askims kyrka 11.00 sammanlyst högmässa.

Ladies International Choir sjunger låtar som sträcker sig från Kings Singers till Adele. Peter Johanson dirigent. Askims kyrka söndag 26 mars 18.00.

Musikgudstjänst

Mindfulness är friskvård för hjärna och sinne. Efter påsk startar en ny omgång om fem tillfällen där vi går igenom Ola Schenströms lättillgängliga bok Mindfulness i vardagen.

Nyfiken på mindfullness?

Lördag 22 april 10.00 - 14.00. Vi tar emot barnkläder, leksaker m.m som passar 0 - 13 år. Du kan lämna dina skänkta artiklar redan nu i Billdals kyrka.

Barnloppis

Svenska kyrkan i Göteborg bygger nytt församlingshem samt askgravlund vid Askims kyrka.

Församlingshem och askgravlund

Här kan du ladda ner de senaste bladen.

Församlingsblad och månadsblad

Här kan du ladda ner de senaste bladen.

Kyrkan finns med vid livets milstolpar. Från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Dop, vigsel och begravning

Det finns många skäl att vara medlem i Svenska kyrkan. En sak har alla gemensamt: Du är viktig!

Bli medlem

Musiker på promenad... Här hittar du musiker och alla andra anställda i Askims församling.

Personal

Välkommen till gudstjänst i församlingens kyrkor.

Välkommen till gudstjänst i församlingens kyrkor.