Babysång 2016
Foto: Ninna Burgman

Barn och familj

Gud mitt i blöjträsket...

Öppna grupper för barn och föräldrar

Församlingen erbjuder ett flertal grupper för barn med vuxen där man kan umgås, leka, prata och fika. Finns i Mikaelskyrkan Askim, i Askims församlingshem Hovås och i Billdals kyrka. Terminsstart vecka 36. Välkomna!

ABC- alla barn i centrum

Gruppträffar med diskussion om föräldraskap och barns utveckling. Gruppen träffas vid fyra tillfällen och träffarna innehåller diskussioner, filmer och övningar kring föräldrarollen. För vuxna, förälder eller annan viktig vuxen, till barn 3-12 år. Mikaelskyrkans församlingssal onsdagar 17.00-19.30 (7/9 - 19/10). Anmälan via hemsidan.

Torsdagsfritids med kör

Till höstterminen har vi några lediga platser. Eftermiddagsverksamhet för barn i årskurs 2-4 i Askims församlingshem torsdagar 13.30-16.30. Drop in med mellanmål därefter lek, pyssel, spela spel, måla med mera. Sångkören mellan 15.30-16.30 avslutar eftermiddagen. Välkommen med intresseanmälan!

Änglafritids Mikaelskyrkan

Änglafritids och kör

Till höstterminen har vi några lediga platser i vår kör och fritids. Eftermiddagsverksamhet för barn i årskurs 1-4 i Mikaelskyrkan, tisdagar 13.30-16.30. Drop in med mellanmål därefter lek, pyssel, spela spel, måla med mera. Kören mellan 15.30-16.30 avslutar eftermiddagen. Välkommen med din anmälan!

Askim är en barnrik församling. På vardagarna finns ett rikt barn- och familjearbete med målet att hjälpa föräldrar att hitta Gud mitt i blöjträsket eller i högarna av disk och tvätt. I öppna grupper som Minstingen och Öppna förskolan kan barn och vuxna mötas och tillsammans växa in i de kristna traditionerna.