Babysång 2016
Foto: Ninna Burgman

Barn och familj

Gud mitt i blöjträsket...

Disneymässa

Välkommen till en färgsprakande mässa! Änglakören och Disneykören tillsammans med band sjunger välkända sånger från Disneyfilmer. Bandet: David Sveningzon trummor och Sara Rydenblom flöjt. Evelyn Lidebo Svenninghed musiker, Ola Hedenrud präst, Sara Solymar pedagog. Efteråt bjuds det på mat och gemenskap i församlingssalen! Mikaelskyrkan söndag 2 oktober 17.00.

Torsdagsfritids med kör

Till höstterminen har vi några lediga platser - Barn från årskurs 1 är välkomna. Eftermiddagsverksamhet för barn i årskurs 1-4 i Askims församlingshem torsdagar 13.30-16.30. Drop in med mellanmål därefter lek, pyssel, spela spel, måla med mera. Sångkören mellan 15.30-16.30 avslutar eftermiddagen. Välkommen med intresseanmälan!

Änglafritids Mikaelskyrkan

Änglafritids och kör

Till höstterminen har vi några lediga platser i vår kör och fritids. Eftermiddagsverksamhet för barn i årskurs 1-4 i Mikaelskyrkan, tisdagar 13.30-16.30. Drop in med mellanmål därefter lek, pyssel, spela spel, måla med mera. Kören mellan 15.30-16.30 avslutar eftermiddagen. Välkommen med din anmälan!

Askim är en barnrik församling. På vardagarna finns ett rikt barn- och familjearbete med målet att hjälpa föräldrar att hitta Gud mitt i blöjträsket eller i högarna av disk och tvätt. I öppna grupper som Minstingen och Öppna förskolan kan barn och vuxna mötas och tillsammans växa in i de kristna traditionerna.