Barnrytmik Billdals kyrka 2016
Foto: Ninna Burgman

Barnverksamhet Billdals kyrka

En favorit i repris - Agneta, Ingela, Alice och Karin sjunger med de minsta!

Sångstund i Billdals kyrka

Sång och lek för barn (och vuxna). Ingela, Alice, Agneta och Karin sjunger för och med de minsta.

ÖPPNA FÖRSKOLAN

Måndagar 10.00-12.00 för vuxna med barn 0-5 år. Sångstund och lek. Fika till självkostnadspris.

MINSTINGEN

Bebisar och föräldrar samlas på Minstingen i Billdals kyrka. Foto: Jessica Hedlund

Tisdagar 10.00-12.00 för vuxna med barn 0-1½. Vi fikar, leker och sjunger. Fika till självkostnadspris.

Nya medlemmar
Foto: Ninna Burgman

ÖPPNA FÖRSKOLAN

Torsdagar 10.00-12.00 för vuxna med barn 0-6 år. Sångstund och lek. Fika till självkostnadspris.

Mulle Billdals kyrka

MULLE

Fredagar 9.30-11.30 för alla barn och vuxna. Vi träffas utanför Billdals kyrka och sedan är vi ute. Ta med matsäck!

DAX

Vill du ha någonstans att ta vägen efter skolan? Vill du ha sällskap när du äter mellanmål? Vill du ha hjälp med läxorna? Tycker du om spel, pyssel, biljard, pingis, lek eller att bara vara tillsammans med andra?

DAX är en del av kyrkans verksamhet. Kyrkan har i uppdrag att möta alla åldrar och förmedla en bild av kristen tro. För att visa detta vill vi att barnen är delaktiga i våra familjemässor till exempel genom att stå vid en förbönsstation, dela ut psalmböcker eller kollektupptagning. Vi har en samling varje dag då vi sitter ner och samtalar kring veckans tema, läser ur en kapitelbok eller leker en gemensam lek.

Det finns 30 platser som för närvarande är fyllda. Vi går efter ett kösystem där man skriver upp sig, så hör vi av oss när det finns en plats ledig. Plats kan erbjudas barn från årskurs 2 och uppåt.

DAX är öppet måndag, tisdag och torsdag 13.30-17.00. Mellanmål serveras från 14.15.

Information:  dax.askim@svenskakyrkan.se

Anmälan till köplats via nedanstående länk: (barn kan sättas upp i kön från att de har fyllt 6 år och uppåt)

DAX ANMÄLAN

SÖNDAGSSKOLA

10.00 varje söndag i samband med gudstjänsten. Alla barn är välkomna, ingen föranmälan behövs.

BARNKÖRER

MÅNLJUSEN
Måndagar 15.30-16.15
Körsång för årskurs 3-5

SOLSTRÅLARNA
Måndagar 16.30-17.00
Körsång för årskurs F-2

Under terminen medverkar barnkörerna på en gudstjänst och en konsert.

Karl Kristian Krut

Barnmusikalen som tidigare framförts i gudstjänst i Billdals kyrka blir nu film istället. Karl Kristian Krut - The movie - visas nu.