Foto: Alex Giacomini/IKON

Barnverksamhet Mikaelskyrkan

ABC- alla barn i centrum

Gruppträffar med diskussion om föräldraskap och barns utveckling. Gruppen träffas vid fyra tillfällen och träffarna innehåller diskussioner, filmer och övningar kring föräldrarollen. För vuxna, förälder eller annan viktig vuxen, till barn 3-12 år. Mikaelskyrkans församlingssal onsdagar 17.00-19.30 (7/9 - 19/10). Anmälan via hemsidan.

Öppna grupper för barn och föräldrar

Församlingen erbjuder ett flertal grupper för barn med vuxen där man kan umgås, leka, prata och fika. Finns i Mikaelskyrkan Askim, i Askims församlingshem Hovås och i Billdals kyrka. Terminsstart vecka 36. Välkomna!

Ett litet barn i grön tröja sträcker sig efter en ljusgrön ballong som en vuxen håller i.

Babyrytmik

För vuxna med barn 0 - cirka 1 år, åtta tillfällen. Sånger varvas med ramsor och rörelser. Mikaelskyrkan tisdagar 11.15-12.00. En ny grupp startar 20 september! Anmälan via formulär här på hemsidan.

En pärlplatta i regnbågens färger.

Öppna förskolan - Fredagsskoj

För vuxna med barn 0-6 år. Rytmikstund, pyssel och lek. Fika med korv, bröd, kaffe till självkostnadspris. Mikaelskyrkan fredagar 10.00-12.30.

Änglafritids Mikaelskyrkan

Änglafritids och kör

Till höstterminen har vi några lediga platser i vår kör och fritids. Eftermiddagsverksamhet för barn i årskurs 1-4 i Mikaelskyrkan, tisdagar 13.30-16.30. Drop in med mellanmål därefter lek, pyssel, spela spel, måla med mera. Kören mellan 15.30-16.30 avslutar eftermiddagen. Välkommen med din anmälan!

ÄNGLAFRITIDS

Tisdagar 13.30-16.30 för barn som sjunger med i Änglakören. Vi äter mellanmål, leker och pysslar.

ÄNGLAKÖREN

Tisdagar 15.30-16.30 för barn mellan 7 och 10 år.

Information & anmälan:
Sara Solymar, 0737-73 87 33