Foto: Alex Giacomini/IKON

Barnverksamhet Mikaelskyrkan

Nu har vi alla kämpat på i över ett år och det tar på krafterna. Vi får inte glömma att vi inte är ensamma fast det kan kännas så. Vi längtar och hoppas att vi snart kan få träffas, kramas och leva som vi vill. Tills dess kommer här en kärleksfull och uppmuntrande hälsning från barnen i Änglafritids/Änglakören i Mikaelskyrkan.

Änglahälsning

Nedanstående tider avser ordinarie öppettider.

BABYRYTMIK - ÖPPEN FÖRSKOLA
Torsdagar 10.30-12.30 för vuxna med barn 0 - cirka1 år. Sånger varvas med ramsor och rörelser. På ett lustfyllt sätt stimuleras barnets utveckling och motorik i en musikalisk stund med ditt barn.
10.30 Drop in. 11.00 Rytmik (cirka 20-30 minuter). Efter rytmiken är det fika till självkostnadspris och öppen förskola fram till klockan 12.30.

Information: Sara Solymar, 0737-73 87 33

FREDAGSSKOJ - ÖPPEN FÖRSKOLA
Fredagar 10.00-11.30 för vuxna med barn 0-6 år. Fredagsskoj flyttar ut tillsvidare. Vi träffas utanför kyrkan 10.00 och går tillsammans till en lekplats eller upp på kullen för lek, umgänge. Vi bjuder på kaffe. Vid regn och rusk ställer vi in!

Information: Sara Solymar, 0737-73 87 33

ÄNGLAFRITIDS
Tisdagar 13.30-16.30 för barn som sjunger med i Änglakören. Vi äter mellanmål, leker och pysslar.

ÄNGLAKÖREN
Tisdagar 15.30-16.30 för barn mellan 7 och 10 år.

Information & anmälan:
Eivor Ideskog, 0703-04 73 34
E-post: eivor.ideskog@svenskakyrkan.se

Sara Solymar, 0737-73 87 33

Änglafritids Mikaelskyrkan
Änglafritids Mikaelskyrkan Foto: Ninna Burgman

Anpassning covid-19

Församlingen följer läget beträffande coronaviruset och anpassar verksamheten efter myndigheternas restriktioner.