Anundsjö Skorped pastorat

Här hittar du information om det som händer i våra församlingar i Anundsjö Skorped pastorat som har ca 3500 medlemmar. Behöver du få tag i oss eller har något att fråga, kan du kontakta oss på pastorsexpeditionen (se under Kontakta oss! i menyn)

Vi strukturerar om hemsidan - under uppbyggnad!

Om du inte hittar det du söker, går det bra att ringa pastorsexp. 0661-65 40 60 eller maila Anundsjö Skorped pastorat

Aftonbön med oss i Anundsjö Skorped

Emilia Holmlund, församlingsassistent
Psalm 591 Det vi kan göra för rätt och fred
Pernilla sjölund, kantor
Församlingsgården Bredbyn

Aftonbön med oss i Anundsjö Skorped

Barbro Tjernström
Fram mellan bugande björkar
Sommar i din famn
Så går min korta dag
Församlingsgården Bredbyn

MEDMÄNNISKOR I MELLANSEL

är ett nätverk gällande asylsökande med samverkan kring asylfrågor i Mellansel med flera aktörer och församlingar. Det finns behov av att leda lektioner och om man vill vara medhjälpare och prata svenska under lektionerna.

Att sitta med i de olika grupperna och hjälpa den som håller i svenskan är inget betungande arbete utan många gånger väldigt berikande.

Kontakt person: Anette Edler, 070-226 54 40,
E-post: Anette Edler

Klicka på bilden ovan för att se bilder från ungdomslägret under påskhelgen 2018. Tack vare alla bidrag genom Skördefesten 2017 kunde ungdomarna genomföra det första lägret 2018.

Alla tackar genom Christian Chavarria: "Ge vår tacksamhet till alla som har bidragit till ungdomsversamheten i La Resurrección! 37 ungdomar har deltagit och lärt sig mycket av sammarbete, solidaritet, respect, kärlek, tålamod m.m."

TACK ALLA som bidragit på olika vis med smått som stort!

Sensus studieförbund

VI SAMARBETAR MED SENSUS STUDIEFÖRBUND