Anundsjö Skorped pastorat

Här hittar du information om det som händer i våra församlingar i Anundsjö Skorped pastorat som har ca 3500 medlemmar. Behöver du få tag i oss eller har något att fråga, kan du kontakta oss på pastorsexpeditionen (se under Kontakta oss! i menyn)

Om du inte hittar det du söker, går det bra att ringa pastorsexp. 0661-65 40 60 eller maila Anundsjö Skorped pastorat

Bild: Gustaf Hellsing/ IKON

Nu är det dags att ta hem era GRAVLYKTOR från gravarna på kyrkogårdarna i Bredbyn, Solberg och Skorped. Gör detta senast vecka 22

Detta pga skaderisk vid gräs- och häckklippning

TACK!

Aftonbön med oss i Anundsjö Skorped

Emelia Nilsson, andakt,
Barbro Tjernström, sjunger och spelar Å denna källa
Anundsjörummet, Församlingsgården Bredbyn

Klicka på bilden ovan för att se bilder från ungdomslägret under påskhelgen 2018. Tack vare alla bidrag genom Skördefesten 2017 kunde ungdomarna genomföra det första lägret 2018.

Alla tackar genom Christian Chavarria: "Ge vår tacksamhet till alla som har bidragit till ungdomsversamheten i La Resurrección! 37 ungdomar har deltagit och lärt sig mycket av sammarbete, solidaritet, respect, kärlek, tålamod m.m."

TACK ALLA som bidragit på olika vis med smått som stort!

MEDMÄNNISKOR I MELLANSEL

är ett nätverk gällande asylsökande med samverkan kring asylfrågor i Mellansel med flera aktörer och församlingar. Det finns behov av att leda lektioner och om man vill vara medhjälpare och prata svenska under lektionerna.

Att sitta med i de olika grupperna och hjälpa den som håller i svenskan är inget betungande arbete utan många gånger väldigt berikande.

Kontakt person: Anette Edler, 070-226 54 40,
E-post: Anette Edler

VAKTMÄSTARE

Bild: Alex & Martin/ IKON

Följande vaktmästare jobbar tillsammans inom hela pastoratet (dvs alla jobbar på alla våra kyrkogårdar):

Stefan Jonsson (förste vaktmästare) nås på telefon 0661-65 40 71,
Gudrun Odili nås på telefon 0661-65 40 72,
Robert Westman nås på telefon 0661-65 40 73 och Simon Näslund.
Under sommarhalvåret har de hjälp på kyrkogårdarna av säsongsarbetare.

Välkommen att höra av er om ni undrar över något!

Sensus studieförbund

VI SAMARBETAR MED SENSUS STUDIEFÖRBUND