Other languages with Google Translate

Kontakt

Anundsjö Skorped pastorat Besöks- och postadress: Köpmangatan 67, 89530 BREDBYN Telefon: +46(661)654060 E-post till Anundsjö Skorped pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Anundsjö Skorped pastorat

Här hittar du information om det som händer i våra församlingar i Anundsjö Skorped pastorat som har ca 3500 medlemmar. Behöver du få tag i oss eller har något att fråga, kan du kontakta oss på pastorsexpeditionen (se under Kontakta oss! i menyn)

Om du inte hittar det du söker, går det bra att ringa pastorsexp. 0661-65 40 60 eller maila Anundsjö Skorped pastorat

Bild: Pixabay

SÖNDAG 16 DECEMBER kl 18 i ANUNDSJÖ KYRKA

JULMUSIK med Anundsjö Soul Children
och kyrkokören Anundi.
LUCIASPEL med
körbarnen. AIFs Stipendieutdelning

VÄLKOMMEN!

ETT STORT TACK till vår kyrkoherde Ann-Sofie Elveljung Johansson för den tid hon var här i Anundsjö Skorped

Kenneth Lindmark är t.f. kyrkoherde t o m 31/12 2018

Ny kyrkoherde, Ronny Thellbro, Vilhelmina börjar 1/1 2019

Klicka på bilden ovan för att se bilder från ungdomslägret under påskhelgen 2018. Tack vare alla bidrag genom Skördefesten 2017 kunde ungdomarna genomföra det första lägret 2018.

Alla tackar genom Christian Chavarria: "Ge vår tacksamhet till alla som har bidragit till ungdomsversamheten i La Resurrección! 37 ungdomar har deltagit och lärt sig mycket av sammarbete, solidaritet, respect, kärlek, tålamod m.m."

TACK ALLA som bidragit på olika vis med smått som stort!

Klicka på länkarna nedan för att lyssna på orglarna i Anundsjö, Solberg och Skorped kyrkor. Ljudfilerna finns även på resp. kyrkas sidor.

MEDMÄNNISKOR I MELLANSEL

är också ett nätverk gällande asylsökande med samverkan kring asylfrågor, fast i Mellansel och fler aktörer och församlingar. Det finns behov av att leda lektioner och om man vill vara medhjälpare och prata svenska under lektionerna.

Att sitta med i de olika grupperna och hjälpa den som håller i svenskan är inget betungande arbete utan många gånger väldigt berikande.

Kontakt person: Anette Edler, 070-226 54 40,
E-post: Anette Edler

VAKTMÄSTARE

Bild: Alex & Martin/ IKON

Följande vaktmästare jobbar tillsammans inom hela pastoratet (dvs alla jobbar på alla våra kyrkogårdar):

Stefan Jonsson (förste vaktmästare) nås på telefon 0661-65 40 71,
Gudrun Odili nås på telefon 0661-65 40 72,
Robert Westman nås på telefon 0661-65 40 73 och Simon Näslund.
Under sommarhalvåret har de hjälp på kyrkogårdarna av säsongsarbetare.

Välkommen att höra av er om ni undrar över något!

HJÄRTSTARTAREN HAR FLYTTATS

Bild: Simon Näslund, Anundsjö församling

från myrtengården till församlingsgården

Den finns till vänster om dörren till entréplan