Stöd ett tema eller ett projekt

Act Svenska kyrkan stöder över 300 projekt i omkring 40 länder. Här presenterar vi ett urval insamlingsprojekt som du kan stödja. Insamlingsprojekten är ett representativt urval av allt vi gör.

Krig, svält och naturkatastrofer slår sönder miljoner människors tillvaro varje dag. Varje person som drabbas har rätt till trygghet, värdighet och behöver stöd för att leva vidare. Att rädda liv och lindra nöd är alltid högsta prioritet när katastrofen är ett faktum.

Katastrofinsatser i världen

Act Svenska kyrkan ger stöd åt människor så att de själva kan försvara sina rättigheter. Vi kämpar mot diskriminering som drabbar kvinnor och flickor och vi arbetar med konflikthantering, försoning och för fred. Stöd vårt arbete för mänskliga rättigheter!

Mänskliga rättigheter

Tillsammans gestaltar vi hoppet i en orolig tid. Tillsammans drömmer vi om blommande äppelträd i världen.

Erik Lysén, chef för Act Svenska kyrkan

Act Svenska kyrkans insamlingsprojekt

Här hittar du våra insamlingsprojekt sorterade på världsdel. Välkommen att ge en gåva!

Insamlingsprojekt i Europa