Swisha en gåva

Att ge via Swish är ett snabbt och enkelt sätt att stödja Act Svenska kyrkan. Swisha en gåva till 9001223 och var med och kämpa mot fattigdom, förtryck och orättvisor världen över.

Händer som håller i en telefon och swishar till Act Svenskakyrkan
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Du kan enkelt och smidigt stödja Act Svenska kyrkans arbete genom att swisha en välgörenhetsgåva som bidrar till att rädda liv, förändra liv och förändra världen.

Skänk en gåva genom att swisha till 9001223

Gör så här:

1. Öppna din swishapp och välj Swisha
  2. Ange nummer 9001223 som mottagare
  3. Fyll i valfritt belopp
  4. Välj "Swisha" och bekräfta med BankID

Om du skriver AKUT i meddelandefältet så går gåvan till våra insatser vid katastrofer.

Vid digitala kampanjer använder Act Svenska kyrkan ett speciellt Swish nummer, vilket är 123 165 77 4. Numret används enbart för detta och kan inte användas för andra gåvor.

Läs om hur dina personuppgifter hanteras i samband med gåvor.

Swisha din julgåva

Tack vare din swish bidrar du till att fler flickor får bestämma över sitt liv och sin kropp och får möjlighet att gå i skolan i stället för att tvingas gifta sig som barn.

Swisha din julgåva till 900 1223

Tillsammans gör vi skillnad och kämpar för allas rätt till ett värdigt liv.

QR-kod som skannas med swish appen för att ge en gåva till Act Svenska kyrkan
Skanna koden i din swishapp. Välj belopp och ge en gåva till Act Svenska kyrkan.

Fler sätt att ge gåvor och göra skillnad

Två flickor i 5 års åldern håller om varandra

Bli månadsgivare

Med en gåva varje månad kan du bidra till att fler barn får gå i skolan, att människor som flyr från krig får skydd och att fler kan ta sig bort från fattigdom. Som månadsgivare tar du ställning för människor som lever i utsatthet varje dag.

Tre presentaskar ligger på ett bord. På askarna står orden mod, hopp och medmänsklighet. En gåva som gör skillnad.

Act Svenska kyrkans Gåvoshop

Act Svenska kyrkans gåvoshop är fylld med gåvor och som förändrar liv. Ge bort en gåva till advent, en present till någon som går i pension, till kompisen som fyller jämnt eller till brudparet. En gåva som ger mod, hopp och medmänsklighet.

Två barnhänder sträcks upp mot himmeln i motljus.

Hyllningsgåva - en present som gör skillnad

Födelsedag, dop, konfirmation, bröllop, student eller annan speciell dag? Ge en present som varar länge och gör skillnad. Skänk en valfri summa till Act Svenska kyrkan. Du får ett fint gåvobevis att ge bort.

Givarservice svarar på frågor

Har du frågor eller synpunkter på Act Svenska kyrkan? I alla frågor är du varmt välkommen att kontakta Givarservice så hjälper vi dig.

Flickor i skolan i Indien

Så hanteras din gåva

Act Svenska kyrkan kontrolleras av Svensk insamlingskontroll vilket garanterar att dina pengar används på rätt sätt.