Tre presentaskar ligger på ett bord. På askarna står orden mod, hopp och medmänsklighet. En gåva som gör skillnad.
Foto: True North

Act Svenska kyrkans Gåvoshop

Act Svenska kyrkans gåvoshop är fylld med gåvor och som förändrar liv. Ge bort en gåva till alla hjärtans dag, en present till någon som går i pension, till kompisen som fyller jämnt eller till brudparet. En gåva som ger mod, hopp och medmänsklighet.

Ge en gåva för välgörenhet

Letar du efter något meningsfullt att ge bort? En gåva till den som har allt? 

Köp en present som ger en flicka chansen att gå klart skolan, ett paket fröer som tål svåra väderförhållanden eller mensskydd så att flickor slipper stanna hemma från skolan. Det är gåvor som skapar trygghet, jämställdhet och framtidstro.  Presenter som verkligen betyder något. 

Ett personligt gåvobevis från vår gåvoshop är perfekt som julklapp, födelsedagspresent, farsdagspresent, namnsdagspresent eller till annan högtid. Skriv en personlig hälsning och välj om gåvobeviset ska skickas med posten eller mejlas. 

Utvalda gåvor

Kvinna hissar ett litet barn i luften.

Mammakrafter, 305 kr

Lön till en mentormamma i en vecka. En mentormammas hembesök i utsatta områden är många unga mammors enda möjlighet till hälsovård för barnen.

Kvinna flätar en korg

Nystart, 1375 kr

Ett startkapital ger våldsutsatta mammor och kvinnor kraft att skapa ett eget liv och möjlighet att ta hand om barnen.

Indiska flickor med knuten hand i luften.

Framtidsinvestering, 200 kr

Tillsammans tar vi ställning för den som är nedtystad eller lever i en utsatt situation.

Fler gåvor finns i gåvoshoppen

Börja handla

Det är enkelt att handla i gåvoshoppen

Med några enkla steg är köpet klart. Det går att betala via Swish eller betalkort. Det finns möjlighet att välja mellan digitalt och tryckt gåvobevis. Det tryckta gåvobeviset kan sedan förpackas i kuvert eller i en presentask med himmelsmotiv.

1. Gå till gåvoshoppen.

2. Välj om du vill köpa en eller flera gåvor i gåvoshoppen.

3. Välj mellan digitala och tryckta gåvobevis. För tryckta gåvobevis kan du även välja mellan leverans i ask eller kuvert.

4. Du väljer sedan vilket budskap som ska stå på gåvobevis och förpackning. Du kan välja mellan mod, hopp eller medmänsklighet. På gåvobeviset finns bild och information om gåvan du valt att ge bort. Här kan du också skriva en personlig hälsning.

5. Betala och få fina gåvobevis som du kan ge bort i present.