Två flickor i 5 års åldern håller om varandra
Foto: Kat Palasi /Ikon

Bli månadsgivare till Act Svenska kyrkan

Vi lever under samma himmel och har samma rättigheter. Ändå saknar miljontals människor tillgång till mat varje dag, rent vatten och sjukvård. Med en gåva varje månad kan du bidra till att fler barn får gå i skolan, att människor som flyr från krig får skydd och att fler kan ta sig bort från fattigdom. Som månadsgivare tar du ställning för människor som lever i utsatthet varje dag.

Bli månadsgivare idag

Så fungerar månadsgivande

Som månadsgivare ger du en gåva varje månad via autogiro. Genom vårt unika nätverk når dina gåvor människor som lever i utsatthet i över 100 länder. Du kan anmäla dig direkt med BankID eller beställa en blankett som du skriver under och skickar tillbaka. Du kan när som helst avsluta ditt månadsgivande om du önskar. Act Svenska kyrkan är beroende av frivilliga gåvor – därför är ditt stöd så viktigt!

Som månadsgivare bidrar du till:

• Att stötta människor som lever i utsatthet över hela världen.
  • Möjligheter till snabba insatser vid katastrofer.
  • Gåvor som når människor som nästan ingen annan når.
  • Du hjälper till att bekämpa orättvisor.
  • Dina månadsgåvor ger mer resurser till våra projekt och lägre omkostnader.
Fyra nummer av tidningen Göra skillnad ligger utsprdda på ett bord.
Bli månadsgivare till Act Svenska kyrkan och få tidningen Göra skillnad i din brevlåda. Foto: Josefin Casteryd /Ikon

Detta får du

Som månadsgivare får du följa arbetet och möta människor via tidningen Göra Skillnad (2 till 4 nummer per år) och informationsbrev. Du får även Act Svenska kyrkans nyhetsbrev direkt i din e-post med uppdateringar, inbjudan till webbinarium och information om hur vi tillsammans kan bygga en tryggare framtid för alla.

Din månadsgåva används bland annat till:

• Rent vatten, matförsörjning, spargrupper, mänskliga rättigheter, utbildning, konfliktlösning och fredsarbete.
  • Akut hjälp när människor drabbas av katastrofer, återuppbyggnad och förebyggande arbete för att bättre klara nya katastrofer.
  • Att påverka beslutsfattare på olika nivåer att fatta beslut för en bättre och mer rättvis värld.

Bli månadsgivare

Genom din gåva får fler människor möjlighet att själva skapa sig en bättre framtid. 100 kr varje månad under ett år ger 204 kg näringsersättning till undernärda barn. 200 kr varje månad ger tolv barn som lever på flykt skolgång i en termin.

Anmäl dig idag!

Läs vår givartidning

Som månadsgivare får du vår givartidning Göra skillnad i brevlådan. Se ett exempel på Göra skillnad nedan.

Har du frågor om ditt givande?

Ring Givarservice på telefonnummer 010-181 93 00 vardagar mellan 9-12 och 13-15, eller fyll i formuläret nedan.

Händer som skriver på ett tangentbord till en dator. Bredvid ligger en mobiltelefon.

Personuppgifter (GDPR)

Vi värnar om din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg när du ger en gåva eller på annat sätt kommer i kontakt med Act Svenska kyrkan. Här redogörs för vilka personuppgifter som hanteras och vilka rättigheter du har.

Flickor i skolan i Indien

Så hanteras din gåva

Act Svenska kyrkan kontrolleras av Svensk insamlingskontroll vilket garanterar att dina pengar används på rätt sätt.