Västra Vrams pastorat

Välkommen till hemsidan för Västra Vrams pastorat! Vi består av tre församlingar – Västra och Östra Vram, Linderöd och Äsphult. Här kan du se vad som är på gång hos oss! Du hittar alla sidor i Menylisten och alla huvudsidor på första sidan. Därifrån kan du sen klicka dig vidare. Hittar du inte vad du söker? Skriv sökordet i sökfältet högst upp till höger och klicka på söksymbolen! Klicka på varje arrangemang för att få mer information!

På gång i Västra Vrams pastorat

Läs mer om vad som händer i våra kyrkor och församlingshem.

Gå till kalendern

Kolla in när personalen i Västra Vram dansar Jerusalema challenge - klicka på länken nedan!

Västra Vrams pastorat på Facebook

Gå till Västra Vrams pastorats Facebooksida

Håll ut och håll avstånden ett tag till! Snart är det förhoppningsvis över! Här är Lilla Vokalensemblen som sjunger När allt det här är över av Anna Stadling och Andreas Mattson, i arrangemang av Cecilia Landgren: