Other languages with Google Translate

Kontakt

Västra Vrams pastorat Besöks- och postadress: VRAMS BYGATA 3, 29832 TOLLARP Telefon: +46(44)310078 E-post till Västra Vrams pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Västra Vrams pastorat

Välkommen till hemsidan för Västra Vrams pastorat. Vi består av tre församlingar – Västra och Östra Vram, Linderöd och Äsphult. Här kan du se vad som är på gång hos oss! Klicka på varje arrangemang för att få mer information!

Vad händer i Pastoratet?

Titta i vår kalender! Klicka antingen längst uppe till höger på startsidan på "Vad händer i kyrkan?" eller scrolla längst ner på sidan, för att se kalendern om vad som händer i våra kyrkor.

Pastorsexpeditionens öppettider:

Måndag, onsdag-fredag mellan kl. 10-12. Tisdag kl. 13-15.
Du finner expeditionen på adress: Vrams bygata 3, 298 32 Tollarp.
Telefonnummer 044-31 00 78.

Tillgängligheten till våra kyrkor.

Västra Vrams kyrka öppen mellan kl. 8-18 varje dag.
Kyrkvaktmästare Dan Olsson nås på: 044-31 14 08.

Östra Vrams kyrka, Linderöds kyrka och Äsphults kyrka är öppna i samband med gudstjänster och förrättningar.
Övriga tider bokar man med kyrkvaktmästaren enligt nedan:

Östra Vram:
Kyrkvaktmästare Dan Olsson nås på: 044-31 14 08.

Linderöd:
Kyrkvaktmästare Carina Dahlström nås på: 044-31 00 74.

Äsphult:
Kyrkvaktmästare Lena Malmstedt nås på: 044-31 02 65.

GDPR
Den 25 maj 2018 kommer GDPR (General Data Protection Regulation) börja gälla i hela EU. Vi på Svenska kyrkan har granskat vår personuppgiftshantering för att säkerställa att den går i enlighet med de krav som ställs. Din personliga integritet är av högsta prioritet för oss och vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar din personliga information.

Vill du veta mer om hur Svenska kyrkan behandlar dina personuppgifter?

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter.

Klicka på rubriken!