Foto: Frida Johnsson Louisson

Öjaby församlingshem

Öjaby församlingshem ligger intill Öjaby kyrka och rymmer pastorsexpedition och lokaler för församlingsverksamhet.

Helgövägen 4
352 50 Växjö

Hyra lokal

I Öjaby församlingshem finns två salar som kan hyras var för sig eller gemensamt. Det finns också ett kök med utrustning.

I salen Blåklockan (max 35 personer) med utsikt över Helgasjön finns högtalare, hörslinga och möblerat med bord och stolar rymmer salen upp till 35 personer. Hyra: 0-4 timmar 1650kr. Heldag 2200kr. Är ni max 15 personer kostar det 0-4 timmar 300kr och heldag 550kr.

I salen Prästkragen (ca 100 personer) med utsikt över Helgasjön finns högtalare, hörslinga, flygel, scen, möjlighet till mörkläggning och möblerat med bord och stolar rymmer salen ca 100 personer. Hyra: 0-4 timmar 1650kr. Heldag 2200kr.

Prästkragen och Blåklockan kan kombineras till en stor sal och rymmer då ca 135 personer.

Om du vill hyra köket tillkommer en kökshyra, då ingår komplett köksutrustning till ca 100 personer; handdukar, kaffebryggare inkl. filter, "snabb" diskmaskin inkl. diskmedel. Tillgång till kyl, frys och spis med två ugnar. Hyra: 330 kr.

Dukar, ljus, servetter och blommor ingår ej. Vin får serveras men inte starksprit. Hyresgästen står för städning.

Om Öjaby församlingshem

Öjaby församlingshem ligger precis i anslutning till Öjaby kyrka, med vacker utsikt över Helgasjön och med bra parkeringsmöjligheter. Här förekommer alla slags aktiviteter både församlingens olika grupper, samhällets föreningar och samlingar av olika slag.

Automatiska dörröppnare.
Rullstolshiss.
Handikappanpassade toaletter.

Historia

Öjaby församlingshem uppfördes 1970 i anslutning till Öjaby kyrka. 1983 genomfördes en större om- och tillbyggnad i två plan. Handlingarna upprättades av ATK, arkitekt SAR Tore Klarén, Växjö.