Örtagården, Örs fösamlingshem

Örtagården ligger i nära anslutning till Örs kyrka, fungerar som församlingshem och kan bokas för kalas, dopkaffe, med mera.

Strax intill Örs kyrka ligger Örtagården (Örs församlingshem) med samlingssalar och mötesplatser.

Längre ner på sidan hittar du information om Örtagården, öppettider, kontaktuppgifter samt information om gudstjänst och verksamhet.

Uthyrning/utlåning - med anledning av coronapandemin

På grund av coronapandemin kan församlingshemmet just nu bara bokas för dopkalas och minnesgudstjänster. Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Vid besök i församlingshemmet var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Hitta till Örtagården

Örtagården, Örs församlingshem
342 64 Ör

Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Sofie Lindström

Värdinna/vaktmästare

Gudstjänst och verksamhet

På gång i Öjaby församling

gudstjänst och verksamhet i församling och pastorat

På sidan om Öjaby församling finns en kalender med gudstjänstprogrammet för församlingens kyrkor.

Hela pastoratets gudstjänstprogram, det vill säga för Svenska kyrkan Växjös tretton församlingar, hittar du på sidan som heter Gudstjänstprogram.

Alla pastoratets körer, barngrupper, ungdomsaktiviteter, dagverksamheter, stöd och hjälp, volontärarbete och mycket mer hittar du på sidan På gång i Svenska kyrkan Växjö.

Om Örtagården