Bergunda församlingshem

Bergunda församlingshem ligger precis intill Bergunda kyrka, och används till församlingsverksamhet samt kan bokas för kalas, dopkaffe, med mera.

Strax intill Bergunda kyrka ligger Bergunda församlingshem med samlingssalar och mötesplatser.

Längre ner på sidan hittar du information om Bergunda församlingshem, öppettider, kontaktuppgifter samt information om gudstjänst och verksamhet.

Uthyrning/utlåning - med anledning av coronapandemin

På grund av coronapandemin kan församlingshemmet just nu bara bokas för dopkalas och minnesgudstjänster. Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Vid besök i församlingshemmet var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Hitta till Bergunda församlingshem

Bergunda församlingshem
355 93 Växjö

Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Helen Selvén

Värdinna/vaktmästare

Pia Danielsson

Värdinna/vaktmästare

Gudtjänst och verksamhet

På gång i Öjaby församling

gudstjänst och verksamhet i församling och pastorat

På sidan om Öjaby församling finns en kalender med gudstjänstprogrammet för församlingens kyrkor.

Hela pastoratets gudstjänstprogram, det vill säga för Svenska kyrkan Växjös tretton församlingar, hittar du på sidan som heter Gudstjänstprogram.

Alla pastoratets körer, barngrupper, ungdomsaktiviteter, dagverksamheter, stöd och hjälp, volontärarbete och mycket mer hittar du på sidan På gång i Svenska kyrkan Växjö.

Om Bergunda församlingshem

Församlingshemmet i Bergunda ligger precis intill kyrkan med hästhagarna som närmaste granne. Här förekommer varierad verksamhet med körer, pensionärsträffar, sång och musikupplevelser, syförening och inte minst samlingar efter olika gudstjänster.

Hyra lokal

Församlingshemmet är möblerat med bord och stolar och rymmer ca 50 gäster. Det finns högtalare, hörslinga, piano, whiteboard, och möjlighet till mörkläggning. Hyra: 0-4 timmar 330 kr. Heldag 550 kr.

Om du vill hyra köket tillkommer en kökshyra, då ingår komplett köksutrustning, handdukar, kaffebryggare inklusive filter, hushållsdiskmaskin, kyl, frys och spis. Kökshyra: 150 kr.

Dukar, ljus och servetter ingår ej. Vin, men ej starksprit, får serveras. Hyresgästen står för städning.

Tillgänglighet

Bergunda församlingshem  är tillgänglighetsanpassat med en ramp vid huvudentrén och handikappsanpassad toalett.