Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Bergunda församlingshem

Bergunda församlingshem ligger precis intill Bergunda kyrka, och används till församlingsverksamhet samt kan bokas för kalas, dopkaffe, med mera.

Om du vill boka Bergunda församlingshem eller om du har några andra frågor, är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0470-70 49 39 eller 0470-70 49 41.

Gudtjänst och verksamhet

Om Bergunda församlingshem

Församlingshemmet i Bergunda ligger precis intill kyrkan med hästhagarna som närmaste granne. Här förekommer varierad verksamhet med körer, pensionärsträffar, sång och musikupplevelser, syförening och inte minst samlingar efter olika gudstjänster.

Hyra lokal

Församlingshemmet är möblerat med bord och stolar och rymmer ca 50 gäster.
Det finns högtalare, hörslinga, piano, whiteboard, och möjlighet till mörkläggning. Hyra: 0-4 timmar 1500 kr. Heldag 2000 kr.

Om du vill hyra köket tillkommer en kökshyra, då ingår komplett köksutrustning, handdukar, kaffebryggare inklusive filter, hushållsdiskmaskin, kyl, frys och spis.  Kökshyra: 300 kr.

Dukar, ljus och servetter ingår ej. Vin, men ej starksprit, får serveras. Hyresgästen står för grovstädning. Rökning får ske utomhus.

Tillgänglighet

Bergunda församlingshem  är tillgänglighetsanpassat med en ramp vid huvudentrén och handikappsanpassad toalett.

Personal i Öjaby församling