Foto: Svenska kyrkan Växjö

Bergunda församlingshem

Bergunda församlingshem ligger precis intill Bergunda kyrka och används till församlingsverksamhet.

355 93 Växjö

Hyra lokal

Församlingshemmet är möblerat med bord och stolar och rymmer ca 50 gäster. Det finns högtalare, hörslinga, piano, whiteboard, och möjlighet till mörkläggning. Hyra: 0-4 timmar 330 kr. Heldag 550 kr.

Om du vill hyra köket tillkommer en kökshyra, då ingår komplett köksutrustning, handdukar, kaffebryggare inklusive filter, hushållsdiskmaskin, kyl, frys och spis. Kökshyra: 150 kr.

Dukar, ljus och servetter ingår ej. Vin får serveras, men inte starksprit. Hyresgästen står för städning.

Om Bergunda församlingshem

Församlingshemmet i Bergunda ligger precis intill kyrkan med hästhagarna som närmaste granne. Här förekommer varierad verksamhet med körer, pensionärsträffar, sång och musikupplevelser, syförening och inte minst samlingar efter olika gudstjänster.

Ramp vid huvudentrén.
Handikappanpassad toalett.