Bergunda församlingshem

Bergunda församlingshem ligger precis intill Bergunda kyrka, och används till församlingsverksamhet samt kan bokas för kalas, dopkaffe, med mera.

Om du vill boka Bergunda församlingshem eller om du har några andra frågor, är du välkommen att kontakta oss:

Mer information om lokalen finns längst ner på sidan.

Helen Selvén

Värdinna/vaktmästare

Pia Danielsson

Värdinna/vaktmästare

Gudtjänst och verksamhet

Återkommande i Öjaby församling

Om Bergunda församlingshem

Församlingshemmet i Bergunda ligger precis intill kyrkan med hästhagarna som närmaste granne. Här förekommer varierad verksamhet med körer, pensionärsträffar, sång och musikupplevelser, syförening och inte minst samlingar efter olika gudstjänster.

Hyra lokal

Församlingshemmet är möblerat med bord och stolar och rymmer ca 50 gäster. Det finns högtalare, hörslinga, piano, whiteboard, och möjlighet till mörkläggning. Hyra: 0-4 timmar 330 kr. Heldag 550 kr.

Om du vill hyra köket tillkommer en kökshyra, då ingår komplett köksutrustning, handdukar, kaffebryggare inklusive filter, hushållsdiskmaskin, kyl, frys och spis. Kökshyra: 150 kr.

Dukar, ljus och servetter ingår ej. Vin, men ej starksprit, får serveras. Hyresgästen står för städning.

Tillgänglighet

Bergunda församlingshem  är tillgänglighetsanpassat med en ramp vid huvudentrén och handikappsanpassad toalett.

Följ Öjaby församling på sociala medier

Personal i Öjaby församling