Julklappsinsamling 2018

till förmån för Uplands nations julfirande i Uppsala

Årets (2018) julklappsinsamling gav ett fantastiskt resultat!

Delad glädje är dubbel glädje.

Nu är det en säker tradition, julklappsinsamlingen.
Tack till alla er som skänkt julklappar. Och tack till Roger Eriksson och Lions i Storvreta som skänkt senap.
I år fick vi ihop 10 stora säckar med julklappar som gick till Upplands Nations julfirande. Vi gläds med de barn som fick en julklapp tack vare varma hjärtan som delar med sig i Vattholma pastorat.
Vi önskar er alla Ett Gott Nytt År 2019.

//Vattholma pastorat

Julklappsinsamling till barn.

Många barn i vårt land möter julen utan klappar, gröt och tomte.

Vid förra årets insamling fick vi ihop fem stora säckar med julklappar som som skänktes till Uplands nation och delades ut under julhelgen. (www.uplandsnation.se/jul-pa-uplands) Detta uppskattades mycket.

I år gör vi samma sak.

Så du som vill göra något för ett barn skänk en julklapp till insamlingen. Slå in och märk upp julklappen med det kön och ålder som julklappen är avsedd för.
Lämna julklappen i korgen i entrèn på församlingsgården i Storvreta i en korg märkt med ”Julklapp till barn”. Du kan lämna din julklapp 3–14 december.
Du kan även lämna ditt/dina paket i församlingsgården Trekanten i Vattholma eller sockenstugan i Tensta.  Vi vidarebefordrar alla paket till Uplands nation.

Stort tack för ditt engagemang!