Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås Webbplats

Svenska kyrkan Västerås

Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

För sjunde gången arrangeras en Världens fest. Den här gången i Västerås 2-4 juni och som Reformationsårets stora, internationella mötesplats. Temat är ”Fri att förändra”.

Världens fest

Nu är det dags att anmäla sig till årets sommarkonfirmation! Vill du kombinera din konfirmation med ett särskilt tema kan du välja mellan fotboll, dans och innebandy.

Sommarkonfirmation 2017

Västerås står i centrum när Reformationsåret firas år 2017. Det är 500 år sedan Martin Luther spikade sina teser och startade en av historiens största omvälvningar.

"Fri att förändra" – Reformationsåret 2017

Att ha någon att prata med är ett mänskligt behov. Du är alltid välkommen till kyrkan för ett enskilt samtal. Du behöver inte vara troende eller medlem i Svenska kyrkan.

Någon att prata med

Aktuellt från Svenska kyrkan Västerås