Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås Webbplats

Svenska kyrkan Västerås

Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Svenska kyrkan är en mötesplats för alla - barn och familj, ungdom och vuxna. Kyrkan är också en naturlig del av vardagen, till exempel i skolor och på sjukhus. På den här sidan hittar du hela Svenska kyrkan Västerås verksamhet samlad.

Verksamheter

Eller känner du kanske nån som vill? En församling är beroende av medlemmarnas engagemang. Som ledamot i församlingsrådet får du möjlighet att vara med och påverka, både på kort och på lång sikt.

Vill du vara med i församlingsrådet?

Västerås står i centrum när Reformationsåret firas år 2017. Det är 500 år sedan Martin Luther spikade sina teser och startade en av historiens största omvälvningar.

"Fri att förändra" – Reformationsåret 2017

Fotboll, rock eller dans? Veckodag, helg eller sommar?Vilken konfatyp är du? Här hittar du alla konfirmationsgrupper.

Anmäl dig till konfirmation!

Aktuellt från Svenska kyrkan Västerås