Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, BOX 5, 72103 VÄSTERÅS Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås Webbplats

Svenska kyrkan Västerås

Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

När de flesta går på semester är det högsäsong i kyrkan. Vi erbjuder ett 60-tal konserter, våffelcaféer, barnguidningar i domkyrkan och mycket annat spännande. Självklart finns vi också med på Cityfestivalen och Västerås Pride.

Vi har öppet i sommar

Ska du börja åttan? Då är du VIP-gäst i domkyrkan torsdagen den 1 september. Molly Sandén står på scenen och det är festivalstämning utanför kyrkan. Du träffar årets konfirmander och kan få svar på alla dina frågor om konfirmation. Inbjudan och entréarmband skickas direkt hem till dig.

Årets stora konfirmationsfest - Molly Sandén i domkyrkan

Fotboll, rock eller dans? Vilken inriktning vill du ha på din konfirmation? Här hittar du alla våra grupper inför hösten 2016.

Anmäl dig till konfirmation!

Vi hjälper dig att uppmärksamma viktiga händelser i livet. Kontakta oss för en minnesvärd ceremoni.

Boka dop eller bröllop

Aktuellt från Svenska kyrkan Västerås