Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, BOX 5, 72103 VÄSTERÅS Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås Webbplats

Svenska kyrkan Västerås

Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Upptäck våra öppna förskolor, babymassage, barnvagnsbio, barnkörer och många andra aktiviteter och mötesplatser för dig och ditt barn. Alla våra verksamheter för barn är avgiftsfria.

Barn & familj

Varje år arrangerar vi klädbytardagar i Knektgården, Hökåsen. Nästa tillfälle är 1-2 oktober 2016.

Klädbytardagar i Knektgården

Fotboll, rock eller dans? Vilken inriktning vill du ha på din konfirmation? Här hittar du alla våra grupper inför hösten 2016.

Anmäl dig till konfirmation!

Vi hjälper dig att uppmärksamma viktiga händelser i livet. Kontakta oss för en minnesvärd ceremoni.

Boka dop eller bröllop

Aktuellt från Svenska kyrkan Västerås