Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, BOX 5, 72103 VÄSTERÅS Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås Webbplats

Svenska kyrkan Västerås

Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Fotboll, rock eller dans? Vilken inriktning vill du ha på din konfirmation? Här hittar du alla våra grupper inför hösten 2016.

Anmäl dig till konfirmation!

Upptäck vår öppna förskola och andra roliga saker att göra för föräldralediga.

Utvecklande för dig och ditt barn

Upptäck vår öppna förskola och andra roliga saker att göra för föräldralediga.

Gift er, förnya era äktenskapslöften eller passa på att döpa barnen på årets drive in. Fredagen den 8 juli finns Svenska kyrkan på plats vid Elbakajen under Power Big Meet. Eller kom förbi och njut av den härliga stämningen.

Anmäl er till drive in!

Vi hjälper dig att uppmärksamma viktiga händelser i livet. Kontakta oss för en minnesvärd ceremoni.

Boka dop eller bröllop

Skänk hopp till Västerås utsatta på årets Cityfestival, 30 juni - 2 juli. Vi finns på Stora torget och på Åasen, där vi anordnar många roliga aktiviteter.

Hopp på Cityfestivalen

Precis som tidigare år kan du möta oss under Västerås Pridefestival. Kom och fira kärleken på vår regnbågsmässa och gå med oss i paraden. Vi har också drop in-vigslar i domkyrkan under fredagen.

Pride - för kärleken

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa mer på vår nationella webbplats om vad Svenska kyrkan står för och få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Om kristen tro

Som medlem i Svenska kyrkan stöttar du Sveriges största biståndsorganisation. Bli medlem här!

Bli medlem!

Aktuellt från Svenska kyrkan Västerås