Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås Webbplats

Svenska kyrkan Västerås

Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Nu är det dags att anmäla sig till årets sommarkonfirmation! Vill du kombinera din konfirmation med ett särskilt tema kan du välja mellan fotboll, dans och innebandy.

Sommarkonfirmation 2017

Hela 795 miljoner människor har inte tillräckligt att äta. Det kan vi aldrig acceptera. Se hur en ko kan bli ett första steg ut ur fattigdom. Var med i kampen för maträtten - allas rätt till mat!

MATRÄTTEN - Alla har rätt till mat!

Genom att lämna och handla kläder bidrar du till en bättre miljö och ger pengar till några av världens utsatta. Du gör skillnad för andra, samtidigt som du spar eller tjänar en slant.

Klädbytardagar i Önsta

Västerås står i centrum när Reformationsåret firas år 2017. Det är 500 år sedan Martin Luther spikade sina teser och startade en av historiens största omvälvningar.

"Fri att förändra" – Reformationsåret 2017

Visas under 2017 för skolklasser i årskurs 5 & 6: Välkommen till en interaktiv utställning om reformation. Ni får möta Jörgen Buntmakare som berättar om de föremål som finns i utställningen. Han tar också med er på en resa genom tid och rum, där frågor om konflikt, samtal och språk leder vägen.

Reformation pågår.

Aktuellt från Svenska kyrkan Västerås