Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås

Svenska kyrkan Västerås

Vi möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Finland blev en självständig stat den 6 december 1917. Nu firar vi hundraåringen!

Finland 100 år!

Under Kyrkornas globala vecka uppmärksammar kyrkor och organisationer gemensamt rättvisefrågor. Temat utgår från Agenda 2030 och FN:s globala mål för hållbar utveckling. Veckan firas varje år i november. Årets tema är ”Hållbar värld för alla”.

Globala veckan

Svenska kyrkan är en mötesplats för alla - barn och familj, ungdom och vuxna. Kyrkan är också en naturlig del av vardagen, till exempel i skolor och på sjukhus. På den här sidan hittar du hela Svenska kyrkan Västerås verksamhet samlad.

Verksamheter

Fotboll, rock eller dans? Veckodag, helg eller sommar?Vilken konfatyp är du? Här hittar du alla konfirmationsgrupper.

Anmäl dig till konfirmation!

Aktuellt från Svenska kyrkan Västerås