Hyr lokal

Vi har lokalen för dina behov, oavsett om det handlar om en konsert, en konferens eller ett årsmöte i bostadsrättsföreningen. Ta kontakt för prisuppgift och bokning.

Vill du hyra lokal? 

Kontakta Catharina Jansson, eller fyll i formuläret längre ner på sidan

För att boka lokal till dopkaffe eller minnesstund vänligen kontakta församlingsexpeditionen, se kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Bollmoradalens kyrka

Kyrkogränd 14, 135 43 Tyresö

Kyrksalen Bollmoradalens kyrka Foto: Elisabeth Ohlson

Bollmora församlingssal, max 100 personer

Stor och ljus lokal i anslutning till kyrkorummet och Café Himlagott. Lokalen lämpar sig för såväl större möten och föredrag, som dopkaffe och minnesstunder. Tillgång till gemensamt kök för självhushåll, alternativt catering. Lokalen kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller i grupper. Rummet kan delas av vid behov. Projektor, whiteboard och blädderblock samt tillgång till fritt wifi finns i lokalen.

Stora församlingssalen i Bollmora Foto: Elisabeth Ohlson

Sammanträdesrummet S:t Botvid, max 24 personer

Lokal i anslutning till kyrkorummet och Café Himlagott. Lämpar sig väl för föreningsmöten, årsstämmor och andra sammankomster. Lokalen kan möbleras i U-form, biosittning, eller skolsittning. Projektor, whiteboard och blädderblock samt tillgång till fritt wifi finns i lokalen.

Ta en rundtur i konferensrummet, via denna 360-bild.

Sammanträdesrummet i Bollmora Foto: Elisabeth Ohlson

Trollbäckens kyrka

Vendelsövägen 38, 135 51 Tyresö

Kyrksalen Trollbäckens kyrka Foto: Elisabeth Ohlson

Trollbäckens församlingssal, max 90 personer

Lokalen lämpar sig för såväl större möten och föredrag som dopkaffe och minnesstunder. Tillgång till kök för självhushåll, alternativt catering. Lokalen kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller i grupper. Projektor, whiteboard och blädderblock samt tillgång till fritt wifi finns i lokalen.

Ta en rundtur i Trollbäckens församlingssal, via denna 360-bild.

Kumlarummet, max 18 personer

I anslutning till stor foajé med serveringsmöjlighet. Kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller grupper. Whiteboard och projektor finns.

Ta en rundtur i Kumlarummet, via denna 360-bild.

Tyresö församlingshem / Stockholms Pilgrimscentrum

Kyrkvägen 6, 135 60 Tyresö

Foto: Linus Sundahl-Djerf

Friheten och Enkelheten, max 40 personer

Ljus lokal i vacker miljö. Uthyres för dopkaffe och minnesstunder. Tillgång till eget kök för självhushåll, alternativt catering.

Ta en rundtur i Friheten och Enkelheten, via denna 360-bild.

Församlingssalen, max 90 personer

Uthyres för större möten och föredrag. Kan möbleras i U-form, biosittning, skolsittning eller grupper. Projektor och duk finns. Eventuell förtäring kan ordnas med catering.

Ta en rundtur i församlingssalen i Tyresö församlingshem, via denna 360-bild.

Förfrågan om att hyra lokal

Fyll i uppgifter nedan, så återkommer vi med information om tillgänglighet och pris. (OBS För att boka lokal till dopkaffe eller minnesstund, hör av dig till församlingsexpeditionen, se kontaktuppgifter längre ner)

Församlingsexpeditionen

Har du frågor som gäller kyrkotillhörighet eller in- och utträde ur Svenska kyrkan? Behöver du hjälp med att boka tid för dop, vigsel, välsignelse eller begravning? Vill du låna en dopklänning eller hyra en lokal för dopkaffe? Då är du välkommen att kontakta Församlingsexpeditionen! Vi sitter i Bollmoradalens kyrka.

Adress: Kyrkogränd 14, 135 43 Tyresö
E-post: tyreso.forsamlingsexp@svenskakyrkan.se
Telefon: 08-410 937 20

Öppettider: Mån, tis, tors och fre 10.00-12.00 & 13.00-15.00. Onsdag 13.00-15.00
Helgdagar och midsommarafton är församlingsexpeditionen stängd.