Mötas och umgås

Gemenskap med andra hör till ett av människans viktigaste och mest grundläggande behov. I Tyresö församling finns mötesplatser för alla åldrar. Hitta ditt sammanhang.

Längtan efter liv och gemenskap 

Gemenskap med andra hör till ett av människans viktigaste och mest grundläggande behov. Känslan av gemenskap är nödvändig för såväl välbefinnande som för möjligheten att vara delaktig i olika sammanhang. Längtan efter liv och gemenskap är oerhört stor hos de allra flesta av oss.

Här i församlingen finns många olika sammanhang för gemenskap, sammanhang där alla aspekter av livet får plats: sorg och glädje, vardag och högtid. Här finns sammanhang där tro och tillit får gro, växa och mogna. Här finns plats för både sinnesro och mänsklig kamp.

Trollbäckens kyrka

Någon håller händerna runt en kopp med kaffe.

Träffpunkt Vindfånget

Träffpunkt för daglediga. Varje måndag 10-12 i Trollbäckens kyrka.

En grupp ungdomar i svarta tjocktröjor gör freds-tecken med händerna.

Ungdomskväll

Varje tisdag i Trollbäckens kyrka för dig som går i årskurs 7 och uppåt. Du behöver inte ha varit i kyrkan tidigare. Kom som du är och ta gärna med en vän!

Ung? Vuxen? Kristen!

Vart tar jag vägen efter ungdomstiden i kyrkan? Hur balanserar jag mitt liv som kristen i det vardagliga livet? Är det fel att som kristen vilja ha en karriär och bli rik? Var är min plats nu när jag inte är 15 år längre?

Öppen lekkyrka

Öppen förskola i Tyresö? I Trollbäckens kyrka har vi Öppen lekkyrka på måndagar och onsdagar. En träffpunkt för barn 0-5 år med föräldrar.

Salig röra

En kväll i gemenskap med lek, samtal, matlagning, middag och mässa. Kom till Trollbäckens kyrka, själv eller hela familjen!

Sång och skapande

Mötesplats i Trollbäckens kyrka för dig som går i mellanstadiet.

Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö

Hand som håller i en rykande kopp med svart kaffe.

Pilgrimscaféet

Pilgrimscaféet utgör hjärtat av Pilgrimscentrum. Kom in, drick en kopp kaffe och ät något hembakat, eller starta din vandring här.

Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö

Stockholms Pilgrimscentrum i Tyresö är en mötesplats för samtal, andlig fördjupning och pilgrimsvandring.

Musik

Sjung i kör

Tyresö församling har flera körer för alla åldrar, med olika nivå och repertoar. Hitta din kör hos oss!