Tallhedskyrkan

Välkommen till Tallhedskyrkan! Tallhedskyrkan är en samarbetskyrka mellan EFS Tallhedskyrkan och Hortlax församling, och finns på Idrottsvägen 5 vid Furulund.

Vad händer?

Klicka här för att läsa det senaste programbladet.

Kalender

Klicka här för att komma till Tallhedskyrkans kalender.

Vill du bli medlem?

Vill du bli medlem eller anmäla dig till en hemgrupp? Klicka här.

Fredagsmys!

Välkommen till gemensamt fredagsmys i Tallhedskyrkan! Tacomiddag till självkostnadspris och mysigt häng för alla åldrar. Fredag 6 okt kl. 17.00-19.00.

Föreläsningsserie

Måndag 9 okt kl. 19.00-21.00 berättar Anders ”Krobbe” Johansson, tidigare anställd på Tallbackaskolan, utifrån temat: ”Att sätta gränser”. Hur vi lär oss att stå ut i föräldraskapet när vi är tillfälligt impopulära hos våra barn och får vänta på belöningen att vi gjort rätt som vuxna? Fikapaus i mitten!

Bok & bön

Välkommen till tre träffar under höstterminen, där vi pratar livsfrågor utifrån vald litteratur. Torsdag 21 sept, 19 okt och 16 nov kl. 19.00-21.00 i Tallhedskyrkan. Boken finns att låna!

Macka för alla

Välkommen till Macka för alla, tisdag 17 okt kl. 19.00 i Tallhedskyrkan! Tema: "Mellan skratt och eftertanke" Lars-Åke Aldrin och Staffan Lundström delar livserfarenhet med sång och humor. Gemenskap och givetvis macka. Ingen anmälan, alla är välkomna!

Tallheds Gospel

Välkommen att vara med och sjunga svängig gospel i ungdomskören Tallheds Gospel! Kören riktar sig till ungdomar och unga vuxna, från åk 8, och leds av Hanna Olofsson. Start tisdag 12 sept kl. 19.00 i Tallhedskyrkan, ingen anmälan!

Barnkören Tallkottarna

Du som vill prova på att vara med i en barnkör och går i förskoleklass-årskurs 3, välkommen till Tallkottarna i Tallhedskyrkan på tisdagar 18.00-18.30!

Miniorer, juniorer, scouter och TG

Nu startar höstens barn- och ungdomsgrupper igång igen på Tallhedskyrkan och ute i byarna, välkommen!

Liten och stor

Välkommen till en mysig och rolig stund för föräldralediga och barn, med sångsamling, pyssel och lek! Liten och stor finns i Blåsmark, Jävre och Bergsviken.

Café 14

Du som är dagledig, välkommen på Café 14 i Tallhedskyrkan, Idrottsvägen 5. Måndagar 14.00-16.00, alla är välkomna! Start måndag 11 september.

Dagöppet café

Välkommen förbi Tallhedskyrkans café! Ta med en vän, någon annan föräldraledig eller bara kom själv. Det finns gott, nybakat fika, fräscha smörgåsar, och både varma och kalla drycker. Cafévärdinna och ideella finns alltid på plats och hälsar välkommen.

Mitt i

Är du mitt i livet och är hemma av olika anledningar? Välkommen till en stund av gemenskap, bara få vara tillsammans och trivas en stund! Onsdagar jämna veckor kl. 13.00-15.00 i Tallhedskyrkan. Riktar sig till dig som är mellan 25-65 år.

Ett dop i en kyrka. En kvinna med sin man bakom sig, håller barnet i famnen. En manlig präst håller barnets hand.

Dop

Vill du döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Dopet är en fest för livet och en tradition som är lika fin oavsett om den som döps är ung eller gammal. Här hittar du lediga doptider!

Studiehjälp

Församlingens medarbetare och ideella erbjuder studiehjälp till dig som går i årskurs 3-6. Måndagar i Tallhedskyrkan, och tisdagar i Malmgården. Välkommen!

Bön och samtal

Välkommen till en stilla stund i grupp med gemensam bön och samtal. Måndagar kl. 10.00 i Tallhedskyrkan.

En hand håller i en mobil med skärmbild om kyrkguiden som visar adressen för kyrkan.

Appen Kyrkguiden

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till våra kyrkor. I kalendern finns gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Ge en gåva

Vill du ge en gåva till Tallhedskyrkans verksamhet? Swisha till: 123 159 75 25 eller för över pengar till EFS Tallhedskyrkans bankgiro: bg 5322-6510. Tack för din gåva!

Månadsblad

Vill du ha månadsbladet för Tallhedskyrkan nedladdat eller utskrivet? Här finns de att hämta!