Tallhedskyrkan

Välkommen till Tallhedskyrkan! Tallhedskyrkan är en samarbetskyrka mellan EFS Tallhedskyrkan och Hortlax församling, och finns på Idrottsvägen 5 vid Furulund.

Vad händer?

Klicka här för att läsa det senaste programbladet.

Kalender

Klicka här för att komma till Tallhedskyrkans kalender.

Vill du bli medlem?

Vill du bli medlem eller anmäla dig till en hemgrupp? Klicka här.

Aktuellt

Miniorläger på Storstrand

Välkommen till dagläger över två dagar för miniorer på Storstrand. Vi möts till roliga aktiviteter, kompisar, Jesus. Vi sover hemma och träffas nästa dag igen. 26-27 juni, anmäl dig senast 19 juni! Läs mer här:

Livskraft Polar Sommar

Den 9-11 augusti ses vi på Lillstrand (Älvsbyn) för lägerdagar fyllda med volleyboll, gudstjänster, bad, seminarier, lovsång, tävlingar, discgolf, härlig gemenskap och förhoppningsvis massa massa sol! Låter det som något för dig? Kul! Mer info och anmälan hittar du här:

EFS Norrbottens Inspirationshelg

Varmt välkomna till EFS Norrbottens Inspirationshelg, 23-25 augusti på Storstrand! Temat för i år är ”Var Dags Mission", och årets gästtalare är Jonas och Viktoria Nordén. Det blir en helg fylld med gudstjänst, aktiviteter för både vuxna och barn, quiz, konsert och mycket mer. Missa inte!

Ledarkurs för unga ledare

Här är kursen för dig som vill bli utrustad för framtiden! Hur kommunicerar vi tro och liv? Hur fungerar en grupp? Vilka egenskaper kan du se hos dig själv? Och mycket mer. Startar under hösten 2024, anmäl dig senast 27 september.

Återkommande verksamhet

Dagöppet café

Välkommen förbi Tallhedskyrkans café! Ta med en vän, någon annan föräldraledig eller bara kom själv. Det finns gott, nybakat fika, fräscha smörgåsar, och både varma och kalla drycker. Cafévärdinna och ideella finns alltid på plats och hälsar välkommen.

Barnkören Tallkottarna

Du som vill prova på att vara med i en barnkör och går i förskoleklass-årskurs 3, välkommen till Tallkottarna i Tallhedskyrkan på tisdagar 18.00-18.30!

Tallheds Gospel

Välkommen att vara med och sjunga svängig gospel i ungdomskören Tallheds Gospel! Kören riktar sig till ungdomar och unga vuxna, från åk 8, och leds av Hanna Olofsson. Start tisdag 23 jan kl. 19.00 i Tallhedskyrkan, ingen anmälan!

Liten och stor

Välkommen till en mysig och rolig stund för föräldralediga och barn, med sångsamling, pyssel och lek! Liten och stor finns i Blåsmark, Jävre och Bergsviken.

Miniorer, juniorer, scouter och TG

Nu startar vårens barn- och ungdomsgrupper igång igen på Tallhedskyrkan och ute i byarna, välkommen!

Café 14

Du som är dagledig, välkommen på Café 14 i Tallhedskyrkan, Idrottsvägen 5. Måndagar 14.00-16.00, alla är välkomna! Start måndag 22 januari.

Bön och samtal

Välkommen till en stilla stund i grupp med gemensam bön och samtal. Måndagar kl. 10.00 i Tallhedskyrkan.

Studiehjälp

Församlingens medarbetare och ideella erbjuder studiehjälp till dig som går i årskurs 3-6. Måndagar i Tallhedskyrkan, och tisdagar i Malmgården. Välkommen!

Mitt i

Är du mitt i livet och är hemma av olika anledningar? Välkommen till en stund av gemenskap, bara få vara tillsammans och trivas en stund! Onsdagar jämna veckor kl. 13.00-15.00 i Tallhedskyrkan. Riktar sig till dig som är mellan 25-65 år.

Tankar inför helgen

Gösta Degerman reflekterar kring kommande söndags tema "Förlorad och återfunnen".

En hand håller i en mobil med skärmbild om kyrkguiden som visar adressen för kyrkan.

Appen Kyrkguiden

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till våra kyrkor. I kalendern finns gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Ge en gåva

Vill du ge en gåva till Tallhedskyrkans verksamhet? Swisha till: 123 159 75 25 eller för över pengar till EFS Tallhedskyrkans bankgiro: bg 5322-6510. Tack för din gåva!

Tallhedskyrkan finns på sociala medier

Tallhedskyrkan finns på både Facebook och Instagram, och du får gärna följa för tips om evenemang, inblick i verksamheten, och snabb information.

Följ oss där!

Månadsblad

Vill du ha månadsbladet för Tallhedskyrkan nedladdat eller utskrivet? Här finns de att hämta!