Tallhedskyrkan

Välkommen till Tallhedskyrkan! Tallhedskyrkan är en samarbetskyrka mellan EFS Tallhedskyrkan och Hortlax församling, och finns på Idrottsvägen 5 vid Furulund.

Vad händer?

Klicka här för att läsa det senaste programbladet.

Klicka här för att komma till Tallhedskyrkans kalender.

Vill du bli medlem?

Vill du bli medlem eller anmäla dig till en hemgrupp? Klicka här.

Advent- och jul

Välkommen till Tallhedskyrkan i jul! Här hittar du hela programmet för bland annat adventsgudstjänster, adventscaféer och julbön.

Dagöppet café i jul

Välkommen förbi Tallhedskyrkans café! Ta med en vän, någon annan föräldraledig eller bara kom själv. Det finns gott, nybakat fika, fräscha smörgåsar, och både varma och kalla drycker. Cafévärdinna och ideella finns alltid på plats och hälsar välkommen.

Macka för alla

Välkommen till Macka för alla i Tallhedskyrkan, tisdag 13 december kl. 19.00! Tema: "Lämna ditt julstök - kom på besök!" Charlotte Dahlbäck med vänner ger oss julglädje. Gemenskap och givetvis macka! Ingen anmälan, välkommen!

Tilltro

Tilltro är konfirmation för dig som är i gymnasieålder. För dig som kanske funderar över ditt liv, över vem du är, den kristna tron, och världen vi lever i. Start torsdag 8 dec, och de tre första tillfällena är öppna för alla som vill prova på!

Studiehjälp

Församlingens medarbetare erbjuder studiehjälp till dig som går i årskurs 3-6. Välkommen!

Bön och samtal

Välkommen till en stilla stund i grupp med gemensam bön och samtal. Måndagar kl. 10.00 i Tallhedskyrkan.

Ge en gåva

Vill du ge en gåva till Tallhedskyrkans verksamhet? Swisha till: 123 159 75 25 eller för över pengar till EFS Tallhedskyrkans bankgiro: bg 5322-6510. Tack för din gåva!

Månadsblad

Vill du ha månadsbladet för Tallhedskyrkan nedladdat eller utskrivet? Här finns de att hämta!