Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmation

Vill du upptäcka livets stora hemligheter tillsammans med oss? Vill du dessutom åka på äventyrsläger i Åre, träffa nya kompisar och uppleva något som du kommer att minnas hela livet? I så fall tror vi att konfirmationsundervisningen i Hortlax församling är något för dig!

Inbjudan och upplägg

Alla som går årskurs 8 och som tillhör Svenska kyrkan får en inbjudan till församlingens konfirmationsläsning. Tidigt på höstterminen är konfirmandledarna på högstadiet och berättar mer.

Konfirmationsträffar

Malmgården, Hortlaxvägen 30

NÄR?
Onsdagar 14.30-16.30. Start onsdag 5 oktober.

Övernattning

Sundet i Luleå.

12-13 november.

Konfirmation

Hortlax kyrka

14 maj 2023

Läger

Hållandsgården i Åre

10-14 juni 2023

Anmälan

Anmäl dig senast 26 september, inskrivning är 2 oktober. Skicka ditt namn, adress, eget mobilnummer och fullständigt personnummer till konfirmandledare Linnéa Vikström, linnea.vikstrom@svenskakyrkan.se

Kostnadsfritt

Läsningen och lägren är kostnadsfria.

Församlingen står för ett visst bidrag för den som väljer att konfirmera sig på annan ort. Om det är aktuellt kontaktar du församlingen så får du veta vad som gäller.

Ledare

Marianne Hellgren, församlingspedagog

Linnéa Vikström, präst

Fler alternativ

Här hittar du gemensam konfirmationsfolder för olika alternativ i närheten.

Tilltro

Tilltro är konfirmation för dig som är i gymnasieålder. För dig som kanske funderar över ditt liv, över vem du är, den kristna tron, och världen vi lever i. Start torsdag 8 dec, och de tre första tillfällena är öppna för alla som vill prova på!

Samiskt ungdomsläger för 2023 års konfirmander

Luleå stift kommer att erbjuda en mötesplats för samiska konfirmander att träffas och dela erfarenheter. Det kommer ske genom ett läger under nästa års höstlov, vecka 44 2023.