Konfirmation

Vill du upptäcka livets stora hemligheter tillsammans med oss? Vill du dessutom åka på läger, träffa nya kompisar och uppleva något som du kommer att minnas hela livet? I så fall tror vi att konfirmationsundervisningen i Hortlax församling är något för dig!

Inbjudan och upplägget

Alla som går årskurs 8 och som tillhör Svenska kyrkan får en inbjudan till församlingens konfirmationsläsning. Tidigt på höstterminen är konfirmandledarna på högstadiet och berättar mer.

Läger

Under hösten träffas vi varje onsdag kl. 14.30-16.30 i Malmgården fram till första advent då vi har en övernattning. Under våren fortsätter onsdagsträffarna fram till vi åker på läger till Stockholm under Kristihimmelsfärdshelgen. Konfirmation söndagen efter lägret i Hortlax kyrka.

Kostnadsfritt

Läsningen och lägren är kostnadsfria.

Församlingen står för ett visst bidrag för den som väljer att konfirmera sig på annan ort. Om det är aktuellt kontaktar du församlingen så får du veta vad som gäller.

Marianne Hellgren, församlingspedagog

Linnéa Vikström, präst

Anmälan

Skicka ditt namn, adress, eget mobilnummer och fullständigt personnummer till konfirmandledare: linnea.vikstrom@svenskakyrkan.se