Konfirmationsläger på stiftsgården i Undersvik sommaren 2019
Dop i Ljusnan
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmation

Vill du upptäcka livets stora hemligheter tillsammans med oss? Vill du dessutom åka på äventyrsläger i Åre, träffa nya kompisar och uppleva något som du kommer att minnas hela livet? I så fall tror vi att konfirmationsundervisningen i Hortlax församling är något för dig!

Inbjudan och upplägg

Alla som går årskurs 8 och som tillhör Svenska kyrkan får en inbjudan till församlingens konfirmationsläsning. Tidigt på höstterminen är konfirmandledarna på högstadiet och berättar mer.

Konfirmationsträffar

VAR?
Malmgården, Hortlaxvägen 30

NÄR?
Onsdagar 14.30-16.30 Start onsdag 30 september.

Läger

VAR?
Hållandsgården i Åre

NÄR?
Lördag 17 april-onsdag 21 april

PROGRAM?

Dag 1: Fjälldag med hundspann, snöskovandring med mera.

Dag 2: Stadsdag i Trondheim.

Dag 3: Mysdag med aktiviteter på gården, badtunna och bastu.

PS. Lägret innebär att du behöver söka ledigt tre dagar från skolan.

Anmälan

Anmäl dig senast måndag 21 september. Skicka ditt namn, adress, eget mobilnummer och fullständigt personnummer till konfirmandledare Linnéa Vikström, linnea.vikstrom@svenskakyrkan.se

Kostnadsfritt

Läsningen och lägren är kostnadsfria.

Församlingen står för ett visst bidrag för den som väljer att konfirmera sig på annan ort. Om det är aktuellt kontaktar du församlingen så får du veta vad som gäller.

Ledare

Marianne Hellgren, församlingspedagog