Välkommen till vår församling.

Det senaste numret gäller från september till och med november 2017.

Örjan - vår församlingstidning

Här kan du läsa om vad som är aktuellt i församlingen, kommande och gamla händelser. Det senaste numret gäller från september till och med november 2017.

EFS Ursviken ska sälja sin fastighet i Ursviken och flytta all verksamhet till Ursvikens kyrka.

EFS Ursviken lämnar sin lokal

Lukas Lundgren från Bergsbyn, Skellefteå, är vår nya ungdomsmusiker.

Ny ungdomsmusiker i S:t Örjans församling

Lukas Lundgren från Bergsbyn, Skellefteå, är vår nya ungdomsmusiker.

Hur du hittar till oss.

Hur du hittar till oss.

Längtar du efter gemenskap med andra kristna och att växa i din kristna tro? Då är församlingens hemgrupper något för dig.

Hemgrupper

Ta chansen att göra din röst hörd i valet till S:t Örjans församlings fullmäktige.

Snart är det val

Här kan du läsa äldre artiklar.

Arkivet

Här kan du läsa äldre artiklar.

E-POST

BESÖKSADRESS
Kyrkplan

POSTADRESS