Foto: Lars Hedlund

Välkommen till vår församling.

Tankar om Advent 2022

Lyssna till våra diakoner Ellenor och Elisbeth och deras tankar om advent.

Köp ett rim - rädda liv

Låt oss hjälpa dig med julklappsrimmet och skänk samtidigt en gåva till ACT:s julkampanj.

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva
Toppbild till Örjan röd

Örjan - vår församlingstidning

Här kan du läsa om vad som är aktuellt i församlingen, kommande och gamla händelser. Det senaste numret gäller från december 2022 till och med februari 2023.

Den magiska julstjärnan, delarna 5 - 8

Edvin förstod att den här julen inte skulle bli lik någon annan jul han hade varit med om.

Café Knuten

Här kan du fika till självkostnadspris och få dig en trevlig pratstund. Våra öppettider är 9.00 - 15.00 alla vardagar.

Lyssna till våra gudstjänster

Här kan du i efterhand lyssna till inspelningar av våra gudstjänster.

Jag vill döpa mitt barn eller mig i församlingen

Här kan du fylla i de uppgifter som behövs för att göra en intresseanmälan för dop.

Nödrop för Ukraina

Stöd de som drabbats av kriget.

Ge en gåva

Hur du hittar till oss.

Vill du besöka pastorsexpeditionen, eller någon av personalen?

Just nu är pastorsexpeditionen stängd för oannonserade besök, men du är välkommen att boka tid för ett besök.

Puff

GDPR

Hur förhåller sig församlingen till GDPR-lagen? Här kan du läsa hur du som registrerad kan få veta att, varför och hur vi registrerar och sparar personuppgifter.

Församlingsinstruktion (FIN)

Varje församling ska ha en församlingsinstruktion och den är i första hand ett redskap för anställda och förtroendevalda. Här kan du läsa mer om FIN och också se vår Församlingsinstruktion.

Miljöarbetet

2017 blev S:t Örjans församling miljödiplomerade av Luleå stift. Vad detta innebär kan du läsa om nedan.

Sensus