Skellefteå S:t Örjans församling Besöksadress: Kyrkplan 1, 93232 Skelleftehamn Postadress: SMÄLTAREGATAN 6, 93232 SKELLEFTEHAMN Telefon: +46(910)708100 E-post till Skellefteå S:t Örjans församling Webbplats

Välkommen till vår församling.

Bilan Osman från den antirasistiska stiftelsen Expo föreläste om det rasideologiska landskapet på Folkets Hus i Skelleftehamn.

Bilan står upp för det goda

på Café Knuten, torsdagar kl. 12.00 - 14.00.

Sommarcafé

på Café Knuten, torsdagar kl. 12.00 - 14.00.

Den nybildade föreningen Netus Vänner i Skellefteå har startat ett projekt för att hjälpa romerna i byn Netus i Rumänien.

Romer får hjälp på hemmaplan

Hur du hittar till oss.

Hur du hittar till oss.

Det senaste numret gäller från juni till och med augusti 2017.

Örjan - vår församlingstidning

Här kan du läsa om vad som är aktuellt i församlingen, kommande och gamla händelser. Det senaste numret gäller från juni till och med augusti 2017.

Längtar du efter gemenskap med andra kristna och att växa i din kristna tro? Då är församlingens hemgrupper något för dig.

Hemgrupper

Ta chansen att göra din röst hörd i valet till S:t Örjans församlings fullmäktige.

Snart är det val

Här kan du läsa äldre artiklar.

Arkivet

Här kan du läsa äldre artiklar.

E-POST

BESÖKSADRESS
Kyrkplan

POSTADRESS