Foto: Lars Hedlund

Välkommen till vår församling.

Kommande gudstjänster

Här kan du se vilka gudstjänster som ligger framför oss.

Bibel- & bönehelg i Skelleftehamn

Välkommen med din anmälan till helgen 8-10 mars 2024 i S:t Örjansgården.

Fördjupningsdagar i Norr

Andlig fördjupning över temat Saliga de... tillsammans med Liselotte Andersson. Lördag 16 mars & söndag 17 mars i S:t Örjansgården & S:t Örjans kyrka.

Tro & vetenskap

Är du intresserad av existentiella frågor som rör tro och vetande? Välkommen till Ursvikens kyrka tisdag 5 mars kl. 18.30.

Jag vill döpa mitt barn eller mig i församlingen

Här kan du fylla i de uppgifter som behövs för att göra en intresseanmälan för dop.

Café Knuten

Här kan du fika till självkostnadspris och få dig en trevlig pratstund. Våra öppettider är 9.00 - 15.00 alla vardagar.

Vill du se människor komma till tro och växa i tro?

I så fall har vi en spännande uppgift för dig! S:t Örjans församling söker en komminister.

Lyssna till våra gudstjänster

Här kan du i efterhand lyssna till inspelningar av våra gudstjänster.

Information om personuppgiftsincidenten

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023.

Hur du hittar till oss.

GDPR

Hur förhåller sig församlingen till GDPR-lagen? Här kan du läsa hur du som registrerad kan få veta att, varför och hur vi registrerar och sparar personuppgifter.

Församlingsinstruktion (FIN)

Varje församling ska ha en församlingsinstruktion och den är i första hand ett redskap för anställda och förtroendevalda. Här kan du läsa mer om FIN och också se vår Församlingsinstruktion.

Miljöarbetet

2017 blev S:t Örjans församling miljödiplomerade av Luleå stift. Vad detta innebär kan du läsa om nedan.

Sensus