Café Knuten

Här kan du fika till självkostnadspris och få dig en trevlig pratstund. Våra öppettider är 9.30 - 15.00 alla vardagar.

Mötesplatsen Knuten är det första du möter när du kliver in genom dörrarna i S:t Örjansgården. Här kan du fika till självkostnadspris och få dig en trevlig pratstund. Ni får er beställning serverad vid bordet.

Hos oss finner du lokala dagstidningar, församlingsbladet och flera populära kristna tidskrifter att läsa.  Från vår anslagstavla kan du kan få information om församlingens olika verksamheter.  Knuten ger dig möjlighet att personligen träffa anställda i församlingen.

Vi vill erbjuda delaktighet för fler. Känner du för att bli en i vårt glada gäng, kom in och prata med oss. Vi är inte bara ett café, vi är något mer.

Du kan också köpa ur vårt ordinarie sortiment med smörgåsar och godbitar, kaffe, te, saft och frukt.

Enklare lunch eller mellanmål finns att köpa och rättvisemärkta varor som kryddor, te, choklad och lite leksaker.

Maria Lundmark

Cafévärdinna