Café Knuten

Här kan du fika till självkostnadspris och få dig en trevlig pratstund.

Mötesplatsen Knuten är det första du möter när du kliver in genom dörrarna i S:t Örjansgården. Här kan du fika till självkostnadspris och få dig en trevlig pratstund.

Hos oss finner du lokala dagstidningar, församlingsbladet och flera populära kristna tidskrifter att läsa.  Från vår anslagstavla kan du kan få information om församlingens olika verksamheter.  Knuten ger dig möjlighet att personligen träffa anställda i församlingen.

Vi vill erbjuda delaktighet för fler. Känner du för att bli en i vårt glada gäng, kom in och prata med oss. Vi är inte bara ett café, vi är något mer.

09.00-10.30 serveras frukostbuffé.

09.30-14.00 kan du köpa ur vårt ordinarie sortiment med smörgåsar och godbitar, kaffe, te, saft och frukt.

Enklare lunch eller mellanmål finns att få för 25 kronor/portion och så rättvisemärkta varor som kryddor, te, choklad och lite leksaker.

Maria Lundmark

Cafévärdinna

Direkt: 0910 - 70 81 25

Kaffe         10:-
Te              10:-
Smörgås    15:-
Gokaka      10:-
Saft              5:-
Mjölk            5:-
Småkakor     1:-
Lättlunch    30:-

Grupper kan bokas på telefon 0910 - 70 81 00.