Storfors församling

Välkommen till Storfors församling i Karlstads stift

Information om Coronaviruset, Covid-19.
Här finns samlad information från ansvariga myndigheter
www.krisinformation.se

Nedan kan du läsa vad som gäller i vår församling och våra verksamheter. Vi uppdaterar sidan så fort det blir någon ändring.

Senaste uppdateringen 3/3 klockan 9.00

Det här gäller i nuläget och tillsvidare:

Öppen kyrka

Minst en av våra kyrkor kommer vara öppna varje söndag klockan 11.00-13.00 med en präst/diakon på plats. Vilken kyrka som är öppen ser du i vår kalender ovan. Du har möjlighet till en stilla stund eller ljuständning. Det kommer också finnas möjlighet till enskilda samtal.

Klockan 11.00 är det gudstjänst i kyrkan. Observera att max 8 personer exklusive personal får vara i kyrkan samtidigt enligt rådande restriktioner.

Storfors kyrka har även öppet varje vardag klockan 9.00-15.00 där du har möjlighet till en stilla stund, ljuständning och bön.
Ett rum för hopp i en osäker tid.

Dop och vigslar
Vid dop och vigslar följer vi folhälsomyndighetens råd och Svenska kyrkans biskopars brev. Det som gäller är 8 personer exklusive personal.

Begravningar

Begavningscermonier är undantagna åtta personersregeln, där gäller att maxantalet är 20 personer exklusive personal.

Urnnedsättningar

Vid urnnedsättning gäller max 8 personer exklusive personal.

Avvikande öppettider på pastorsexpeditionen
För närvarande tar vi inte emot några besök på pastorsexpeditionen. Du som önskar komma i kontakt med pastorsexpeditionen ringer till oss på telefon 0550-60042 mån-fre klockan 10.00-12.00. Vid angeläget ärende utanför öppettiderna ringer du till kyrkoherden Elsie Schwab Hollsten på telefon 0550-658 63.

Vuxenverksamheten
Alla våra vardagsgrupper är tillsvidare inställda.

Barn och ungdomsverksamheten

På grund av rådande omständigheter pausas alla barn och ungdomsgrupper.

I tid av modlöshet får vi ta till oss en bibelvers som uppmuntran:

”Led mina steg som du har lovat, låt ingen ondska få makt över mig.” (Ps 119:133)

Psst... en nyhet!

Nu kan du prenumerera på Storfors församlings nyhetsbrev! Så får du veta vad som händer i din församling före alla andra. Missa inget viktigt!
Registrera dig med din mailadress redan idag, via länken nedan, gå sedan till din mailinkorg och bekräfta din prenumeration.

Tryck här för att komma vidare.