Vi söker dig som är kantor

Kantor 75%

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Storfors församlings musikverksamhet. Som musiker är du tillsammans med övriga anställda en resurs i församlingens gemensamma, löpande verksamhet med gudstjänster, andakter och kyrkliga handlingar.
Här finns möjligheten för dig att utveckla och utforma den lokala musikverksamheten med barn, körer, gudstjänst och övrig verksamhet.

Du som söker tjänsten:

• Är utbildad kantor

• Har god samarbetsförmåga och tycker om att jobba i team

• Är flexibel och inkännande

• Har god initiativförmåga

• Är beredd att jobba kvällar och helger

Tjänsten förutsätter körkort och tillgång till egen bil. Tillträde 1 juli 2022, eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande CV, referenser och personligt brev senast den 2022-01-31.
Sänd ansökan till pastorsexpeditionens mailadress enligt nedan eller via post till Storfors församling, Kyrkogatan 5, 688 30 Storfors. Märk din ansökan med ”Kantor”

För ytterligare information kontakta kyrkoherde Elsie Schwab Hollsten