Kondoleanser

Det kan ibland vara svårt att veta hur man ska visa sitt deltagande till de anhöriga i samband med ett dödsfall. Förutom att prata direkt med de anhöriga eller lämna blommor så kan man skicka en kondoleans i samband med begravningen.

Vi har tre val av kondoleanser: Blomsterfonden, till Kyrkans internationella arbete eller Svenska kyrkan i utlandet (SKUT).

Pengarna som går till blomsterfonden används enligt beslut av kyrkorådet till blommor vid hembesök, födelsedagsfest en eller två gånger per år för församlingens äldre och julpengar till behövande efter ansökan till kyrkorådet.

Beställ kondoleans

• Du kan göra din kondoleansbeställning genom att fylla i formuläret nedan.

• Tänk på att det kan ta upp till två vardagar innan kondoleansen är klar. Om begravningen är inom två dagar ber vi dig istället att kontakta pastorsexpeditionen för att beställa kondoleansen.

• Betala sedan kondoleansen till vårt bankgiro: 5362-5745 kom ihåg att ange blomsterfonden eller kyrkans internationella arbete och ditt namn.

• Du kan också komma till vår pastorsexpedition och betala eller beställa.
    Besökstider ons och fre kl 10.00-12.00.
    Telefontider mån-fre kl 10.00-12.00.

Skriv in din hälsning/vers som ska skrivas in på kondoleansen i fältet ovan. Till exempel: En sista hälsning... Vårt varma deltagande...

Välj endast ett ändamål

Minsta beloppet är 50 kr. Porto, 7 kr, tillkommer om kondoleansen ska skickas utanför församlingen. Läs igenom din beställning och bekräfta genom att klicka på knappen "Skicka" nedan.