Vill du bli konfirmand?

Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

När man ses på konfirmandträffar eller läger pratar man om olika frågor i små eller stora grupper. Det kan handla om allt mellan himmel och jord. Ofta hittar man på olika aktiviteter och provar nya saker tillsammans.

Man får vara med och fira gudstjänst och andakt, veta mer om vad Bibeln och Psalmboken innehåller och hur det kan hänga ihop med vårt liv här idag.

De som leder konfirmationen är präster, pedagoger, musiker och unga ledare från kyrkan, och de är nyfikna på dig och vad du funderar på. Inga frågor eller funderingar om tro eller livet är dumma eller konstiga.

Årets grupper

Under läsåret 2021-2022 erbjuder vi två olika konfirmandgrupper i Storfors församling.

VECKOGRUPP

Detta är en grupp som träffas under terminerna som avslutas med konfirmation i maj 2022. Vi träffas på onsdagar 15.30—ca 17.30. Vi har läger under vårterminen.

SOMMARGRUPP

Gruppen träffas någon gång under terminen, men framför allt under sommarlovets tre första veckor, dagtid.
Inget läger ingår i denna grupp. Konfirmation äger rum i juli 2022.