Ordet "KYRKIS" sitter upp på en vit vägg. Bokstäverna är urklippta ur färgat papper i blått, lila, gult, rött och grönt.

Barntimmar

Gruppverksamheter för barn i åldern 4-6 år, ibland i sällskap med sina föräldrar. Hos oss heter det bland annat Mini-miniorer, Barntimmar eller Kyrkis.

En liten flicka i röd klänning måla koncentrerat med en tuschpenna.

Mini-miniorer i Långsele

Gruppverksamhet för barn i åldern 4-6 år, i sällskap med förälder. Vi träffas tisdagar klockan 17.45-18.30 i Långsele församlingsgård. Lek, pyssel, sång utifrån olika teman. Hitta kontaktuppgifter och anmäl dig här.

Vi ser händerna på ett barn som fyller i en bild av en fågel med en blå tuschpenna.

Barntimmar (kyrkis) i Junsele

Barngrupp för dig som är mellan 4-6 år. Vi träffas tisdagar klockan 9.00-11.45 på övervåningen i Junsele församlingshem. Hitta kontaktuppgifter här: