Kontakt

Säterbygdens församling Besöksadress: Corianders allé 4, 78330 SÄTER Telefon: +46(225)488900 E-post till Säterbygdens församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gemenskap genom hela livet!

Författarträff

Välkommen att anmäla dig till konfirmation 2017.
Ridkonfirmation juni/juli 2017. Sista anmälningsdag 28/2 -2017.

Konfirmation läsåret 2017-2018. Sista anmälningsdag 27/8 2017

Konfirmation

Välkommen att anmäla dig till konfirmation 2017. Ridkonfirmation juni/juli 2017. Sista anmälningsdag 28/2 -2017. Konfirmation läsåret 2017-2018. Sista anmälningsdag 27/8 2017

Stora Skedvi kyrka, söndagen den 26 mars kl. 17.00

Konsert med Forssaängkören

Stora Skedvi kyrka, söndagen den 26 mars kl. 17.00

Gudstjänster i församlingens kyrkor

Gudstjänster i församlingens kyrkor

I Säterbygdens församling har vi fyra kyrkor, två kapell och tre församlingshem, här kan du läsa mer om dem!

Kyrkor och församlingshem

Nära 66 procent av Sveriges befolkning är medlemmar i Svenska kyrkan, det är vi glada för! Är du inte redan medlem är du varmt välkommen att bli det!

Medlemskap i Svenska kyrkan

Diakoni betyder "tjänst" och innebär omsorg om människan i livets olika situationer. Diakoni kan beskrivas som kristen tro omsatt i handling.

Diakoni och väntjänst

Om säterbygdens församling

Snabbfakta

Säterbygdens församling ingår i Västerås stift och Tuna kontrakt.
Vi har 4 kyrkor, 3 församlingshem och 2 kapell.
Församlingen bildades 2010 och består utav de forna församlingarna Säter, Gustafs, Stora Skedvi och Silvberg.

Nedladdningsbara filer

Församlingsinstruktionen (PDF)