Kontakt

Säterbygdens församling Besöksadress: Corianders allé 4, 78330 SÄTER Telefon: +46(225)488900 E-post till Säterbygdens församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Gemenskap genom hela livet!

För dig som är född 2003. Följ med oss till Stockholm och Gröna Lund 17 augusti. Vi åker buss från Gustafs, Stora Skedvi och Säter.

VIP-inbjudan 17 augusti!

Välkommen att anmäla dig till konfirmation 2017-2018.

Obs! Sista anmälningsdag 22 augusti!

Konfirmation

Välkommen att anmäla dig till konfirmation 2017-2018. Obs! Sista anmälningsdag 22 augusti!

Aktuellt gällande besiktning av gravstenar

Besiktning av gravstenar

Aktuellt gällande besiktning av gravstenar

Gudstjänster i församlingens kyrkor

Gudstjänster i församlingens kyrkor

I Säterbygdens församling har vi fyra kyrkor, två kapell och tre församlingshem, här kan du läsa mer om dem!

Kyrkor och församlingshem

Nära 66 procent av Sveriges befolkning är medlemmar i Svenska kyrkan, det är vi glada för! Är du inte redan medlem är du varmt välkommen att bli det!

Medlemskap i Svenska kyrkan

Diakoni betyder "tjänst" och innebär omsorg om människan i livets olika situationer. Diakoni kan beskrivas som kristen tro omsatt i handling.

Diakoni och väntjänst

Om säterbygdens församling

Snabbfakta

Säterbygdens församling ingår i Västerås stift och Tuna kontrakt.
Vi har 4 kyrkor, 3 församlingshem och 2 kapell.
Församlingen bildades 2010 och består utav de forna församlingarna Säter, Gustafs, Stora Skedvi och Silvberg.

Nedladdningsbara filer

Församlingsinstruktionen (PDF)